Καλλιθέα: Βίντεο σοκ από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Δείτε το εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλλιθέα: Βίντεο σοκ από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφόρησε, από την άγρια επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα με βιτριόλι, με τις σοκαριστικές εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να "κόβουν" πραγματικά την ανάσα.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα πρώτα βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται η 34χρονη γυναίκα να παρκάρει το όχημα της και πηγαίνει στην εργασία της, ενώ στο δεύτερο βίντεο λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται πλήθος κόσμου να τρέχει για να βοηθήσει μετά την επίθεση από την μαυροφορεμένη γυναίκα που εξαφανίστηκε.

Στο τέλος του δεύτερου βίντεο φαίνεται η 34χρονη να βγαίνει υποβασταζόμενη από το κτίριο, όπου στεγάζεται το γραφείο της και να οδηγείται σε γειτονικό φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα η 34χρονη βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μάλιστα, η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση, ήταν παίκτρια του Deal. Δείτε εδώ φωτογραφία από το επεισόδιο που εμφανίστηκε.

Ο γιατρός που είδε την 34χρονη μετά την επίθεση με βιτριόλι:

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, και τώρα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπουλές «Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες».

«Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε», κατέληξε ο κ. Μπουλές.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ προκαλούν και οι μαρτυρίες για την επίθεση στην 34χρονη

Οι μαρτυρίες που έχουν προκύψει μετά την επίθεση που έγινε στην 34χρονη στην Καλλιθέα, προκαλούν κανονικό σοκ, μιας και μερικοί από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί όταν ο δράστης έριξε το βυτριόλι, παρατήρησαν πως έτρεχε αίμα από τα μάτια της.

Η 34χρονη πήγαινε στο γραφείο της, όταν ξαφνικά μέσα στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται η δουλειά της, εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα «μαυροφορεμένη» με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο.

Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη Ελληνίδα μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποίησει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας για βοήθεια.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν με την επίθεση στην 34χρονη. Δείτε εδώ και θα πάθετε σοκ!

Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κόρη της φαρμακοποιού στην προσπάθειά της να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από το βιτριόλι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το καυστικό υγρό ήταν τόσο δύνατο που από το μάτι της 34χρονης έτρεχε αίμα. Η 34χρονη μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηκλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Δυστυχώς, η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν και η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: protothema.gr