Βηρυτός: Συγκλονίζει το βίντεο από την έκρηξη - Νύφη έτρεχε να σωθεί

Ασύλληπτη τραγωδία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βηρυτός: Συγκλονίζει το βίντεο από την έκρηξη - Νύφη έτρεχε να σωθεί

Συγκλονιστικό είναι ακόμα ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από την έκρηξη που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στην Βηρυτό και σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη. Στα νέα αυτά πλάνα, φαίνεται μία νύφη η οποία προσπαθεί να τρέξει και να σωθεί.

Η όμορφη γυναίκα, κάνει φωτογράφιση με το νυφικό της. Βρίσκεται σε έναν δρόμο και ποζάρει ανυποψίαστη, ακούγοντας παραδοσιακή μουσική μέχρι τη στιγμή που ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Η γη σείεται, οι δρόμοι γεμίζουν από καπνούς και η νύφη αρχίζει να τρέχει πανικόβλητη για να σωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη έχει καταστρέψει σχεδόν τη μισή πόλη και το λιμάνι, ενώ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 100. Σχεδόν 4.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και πολλοί άλλοι αγνοούνται με τα σωστικά συνεργεία να ψάχνουν για επιζώντες σε μια θάλασσα από συντρίμμια.

Πηγή: ereportaz.gr

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες που βγήκαν στο φως μετά τις εκρήξεις

Τραγωδία στη Βηρυτό: Ένας Έλληνας νεκρός και δύο τραυματίες

Η βιβλική καταστροφή στη Βηρυτό του Λιβάνου είναι απίστευτη, ενώ η τραγωδία περιλαμβάνει και θύμα από τη χώρα μας καθώς εντοπίστηκε ένας νεκρός Έλληνας και άλλοι δύο τραυματίες.

Ένας Έλληνας νεκρός και δύο τραυματίες

Αυξάνεται ο αριθμός των τραυματισμένων πολιτών στη Βηρυτό λόγω των εκρήξεων που σημειώθηκαν στο λιμάνι της πόλης το απόγευμα της Τρίτης, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν και δύο άτομα ελληνικής καταγωγής ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ υπάρχει ένας Έλληνας νεκρός ανάμεσα στα θύματα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής κοινότητας της Βηρυτού, Παναγιώτη Ανδριώτη, ανάμεσα στους νεκρούς είναι και μία Λιβανέζα σύζυγος ενός Έλληνα πολίτη που διαμένει στη χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του λιβανέζικου Ερυθρού Σταυρού πάνω από 100 άτομα έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 4.000 τραυματίστηκαν. Πολλοί ωστόσο παραμένουν αγνοούμενοι.

ΠΗΓΗ: protothema.gr