Προσοχή - Αν ψωνίζετε ψάρια από τα Lidl δείτε αυτό το βίντεο!

Αποκαλυπτική επώνυμη καταγγελία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσοχή - Αν ψωνίζετε ψάρια από τα Lidl δείτε αυτό το βίντεο!

Για την τεράστια διατροφική και οικολογική απάτη μίλησε δημόσια ο Λοβέρδος Στελάκατος Χρήστος (ιχθυολόγος) και συγκεκριμένα για το ψάρι ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ όπου πουλιέται σαν μεσογειακό ντόπιο φαγγρί εκτροφής στα σούπερ μάρκετ Lidl, στις ψαροταβέρνες, στα ψαράδικα και τις λαϊκές!

Το ψάρι αυτό δέχεται ειδική τροφή με ουσίες για να κοκκιν΄ζιει κι έτσι το χρώμα του μοιάζει με ντόπιο φαγγρί για να εξαπατούν τον κόσμο!

Η καταγγελία για τα Lidl σε βίντεο ντοκουμέντο

Ωστόσο, δείτε εδώ ακόμα μια καταγγελία για συγκεκριμένο προϊόν το οποίο μάλιστα ανακλήθηκε από τα ράφια των Lidl!

Βρέθηκαν μυρμήγκια σε συσκευασία φέτας των Lidl - Βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το βίντεο ντοκουμέντο που κάνει εδώ και καιρό τον γύρο του διαδικτύου και αφορά γνωστή συσκευασίας φέτας των Lidl αναρτήθηκε από το makeleio.gr! Το κουτί ανοίγει, όπως θα δείτε παρακάτω και φαίνεται να περπατάνε μυρμήγκια!

Αγορά από Lidl με επιπλέον… πρωτεΐνη σε κλειστή συσκευασία!

Πριν δείτε το βίντεο παρακάτω να σας υπενθυμίσουμε και μια καταγγελία που είχε γίνει για τα παγωτά των Lidl! Διαβάστε την εδώ.

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο με συσκευασία των Lidl που έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο

Πηγή: Athensmagazine.gr

Καταγγελία για τα παγωτά των Lidl - Καλό θα ήταν να γνωρίζετε τι συμβαίνει

Μια απίστευτη καταγγελία για τα παγωτά των Lidl δημοσιεύθηκε στο tro-ma-ktiko.blogspot.gr και το Youweekly.gr σας την μεταφέρει σήμερα, γιατί καλό θα ήταν να γνωρίζετε τι συμβαίνει από την στιγμή που ψωνίζετε από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.

Είναι προσωπική εμπειρία ενός πελάτη της γνωστής αλυσίδας:

"Στα lidl λίγο τους νοιάζει αν τα παγωτά που πωλούν μέχρι να βγεις από το μαγαζί τους έχουν γίνει γάλα… Για να μην πληρώσουν και απασχολήσουν κανένα υπάλληλο παραπάνω παρατηρείται το εξής φαινόμενο.

Βάζουν έναν υπάλληλο στο ταμείο και για να φωνάξουν να ανοίξει δεύτερο, για να εξυπηρετήσει τους πελάτες, πρέπει η ουρά να φτάσει μέχρι απέξω! Με αποτέλεσμα όποιος έχει κάνει το λάθος να πάρει παγωτά που πωλούνται μέσα στο μαγαζί, μετά από τόση ώρα αναμονής (που πολλές φορές ξεπερνά τα 15 λεπτά), τα παγωτά να έχουν γίνει γάλα.

Και αν παραπονεθείς δεν εμφανίζεται ποτέ ένας υπεύθυνος. Τους ελέγχει κανείς ή είναι εντελώς ασύδοτοι; Υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των πελατών ή όχι; Στο κάτω κάτω παγωτά πωλούν και όχι ξυλόπροκες!

Διαβάστε εδώ και μια είδηση για τα σούπερ μάρκετ που έχει προκαλέσει σούσουρο!

TAGS