Big Brother: Το έκαναν κάτω από το τραπέζι - Η κάμερα κατέγραψε εικόνα και ήχο

Προσοχή, ακολουθεί ακατάλληλο υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Το έκαναν κάτω από το τραπέζι - Η κάμερα κατέγραψε εικόνα και ήχο

Μπορεί το Big Brother στην Ελλάδα να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αλλά στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού στο εξωτερικό γίνονται τρεις φορές χειρότερα πράγματα! Για την ακρίβεια οι κάμερες κατέγραψαν καρέ καρέ και σε εικόνα και σε ήχο δυο παίκτες να... συνουσιάζονται κάτω από το τραπέζι!

Βίντεο ντοκουμέντο από το Big Brother - Καρέ καρέ το περιστατικό με τους παίκτες κάτω από το τραπέζι

Ωστόσο, δείτε εδώ τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του δικού μας Big Brother!

Big Brother: Αποκαλύπτεται το αληθινό πρόσωπο της Άννας Μαρίας - Εναντίον της μέχρι και η Ραμόνα

Ένα απίστευτο spoiler έγινε για το Big Brother. Θα παρακολουθήσουμε έναν άγριο καβγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία και στην Ραμόνα, με την δεύτερη να είναι εναντίον της απο εδώ και στο εξής. Όπως θα δούμε να λένε όλοι οι παίκτες το αληθινό πρόσωπο της Ψυχαράκη, αποκαλύφθηκε.

Οι δύο παίκτριες και πρώην κολλητές φίλες, θα τσακωθούν άσχημα μέσα στο μπάνιο, με την Άννα Μαρία να λέει στη Ραμόνα: «Έπρεπε να ντρέπεσαι για το πως μου συμπεριφέρεσαι...». Και η Ραμόνα να απαντάει «Εσύ να ντρέπεσαι... Δεν ντρέπομαι για τίποτα. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για το θέατρο, το ψέμα και τη διπροσωπία… Έχει τελειώσει η Άννα Μαρία για εμένα, την έχω καταλάβει...».

Ενώ ο Δημήτρης Κεχαγιάς με δεν αντέχει άλλο με την κατάσταση, λέει στον Μεγάλο Αδελφό: «Σηκώνομαι πρωί πρωί και μου ζαλίζει τα @@@@@ για πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να μου ζαλίζει τα @@@@@ και της είπα τέλος από την αποθήκη, δεν υπάρχει λόγος..»! «Λύγισε» η Άννα Μαρία μόλις είδε τη μητέρα της. Ξέσπασε σε κλάματα στην συνάντηση τους.