Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Χαμός με τα σούπερ μάρκετ Lidl - Έγινε διαδικτυακά γνωστό μόλις εχθές!

Τι ακριβώς συνέβη

Χαμός με τα σούπερ μάρκετ Lidl - Έγινε διαδικτυακά γνωστό μόλις εχθές!
VIDEOS 20.11.2020 07:32
Από Youweekly Team

Εκτός από την απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς που έκαναν πριν από λίγες ημέρες τα σούπερ μάρκετ Lidl μόλις εχθές, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ανοιχτή προς το κοινό δράση «Open Day SUP Free hackathon», η οποία πραγματοποιήθηκε απομακρυσμένα με τη χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης.

Ο μαραθώνιος καινοτομίας SUP Free hackathon είναι η πρώτη δράση ανοιχτής καινοτομίας στο πλαίσιο της εθνικής καμπάνιας «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης», με την υποστήριξη της Lidl Ελλάς, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη και την εταιρία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στόχος του μαραθωνίου καινοτομίας είναι η ενεργοποίηση της κοινωνίας και των επιχειρήσεων για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών και λύσεων που αξιοποιούν την τεχνολογία, για να συμβάλλουν σε μία καθημερινότητα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης.

Στο Open Day οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη διαδικασία, τους στόχους και τις ενδεικτικές θεματικές περιοχές του μαραθωνίου καινοτομίας, τις προκλήσεις και τις προτάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, με γνώμονα την καμπάνια «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης». Συμμετείχαν Startup εταιρίες, προγραμματιστές, ερευνητές, φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ευρύτερου δημοσίου τομέα και γενικά κάθε ενδιαφερόμενος για τις παγκόσμιες τάσεις και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης και του περιβάλλοντος.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς και η Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α. Κ. Λασκαρίδη, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες.

«Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στο Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη και στη Lidl Eλλάς που συμμετέχει και στηρίζει αυτήν την προσπάθεια….και ακόμα περισσότερο συγχαρητήρια σε όλους τους νέους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία», δήλωσε ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

«Ο Μαραθώνιος Καινοτομίας SUP Free Hackathon είναι…η αντίληψη της συλλογικής προσπάθειας σε όλα τα επίπεδα. Φέρνουμε στο ίδιο περιβάλλον κάθε επιχείρηση, κάθε ερευνητή, νέο επιστήμονα, φοιτητή, που ψάχνεται και ψάχνει το καλύτερο αύριο. Στεκόμαστε μαζί, απέναντι στα πλαστικά μίας χρήσης. Κάνουμε μία δύσκολη αρχή, αλλά την κάνουμε συνεργατικά και συλλογικά», ανέφερε η Βασιλική Αδαμίδου.

«Η νομοθεσία προδιαγράφει το τέλος. Εμείς είμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε για την αρχή. Οι ιδέες στις οποίες επενδύουμε, ξεκινώντας από αυτόν τον Μαραθώνιο Καινοτομίας, είναι μία καινούρια αρχή. Ξέρουμε τι δεν θα ισχύσει μέχρι τώρα. Αυτό που μας είναι άγνωστο, και είναι συναρπαστικό ακριβώς επειδή μας είναι άγνωστο, είναι το καινούριο. Τα νέα υλικά, οι νέες ιδέες, οι νέες εφαρμογές…», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Κοσμοπούλου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Γερό ταρακούνημα στην αγορά από τα Lidl - Ανακοίνωση κόλαφος σε μέρες lockdown!

Οι ανταγωνιστές των Lidl φαίνεται πως χάνουν έδαφος ως προς την εικόνα τους στο κοινό μετά την ανακοίνωση των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ στις δύσκολες μέρες που διανύουμε εν μέσω lockdown! Βέβαια, ίσως είναι και ένα καλό ταρακούνημα για να πράξουν αναλόγως...

Την ώρα που χιλιάδες καταστήματα και εταιρείες κάνουν απολύσεις τα Lidl ανοίγουν 31 νέες θέσεις και προσφέρουν λεφτά - δείτε εδώ τους μισθούς που δίνουν - σε ανθρώπους που τώρα τα χρειάζονται περισσότερο από ποτέ!

Οι θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές στα σούπερ μάρκετ Lidl

  • CRM Business Analyst στη Σίνδο Θεσσαλονίκης: Ως CRM Business Analyst αναλύετε δεδομένα χρηστών του καινοτόμου προγράμματος πιστότητας πελατών Lidl Plus και κατηγοριοποιείτε βάσει καταναλωτικών συμπεριφορών.
  • Υπάλληλοι Καταστήματος (μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου) στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης: Ως Υπάλληλος Καταστήματος αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.
  • Καθαριστής-τρια Καταστήματος (μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου) στη Ζάκυνθο: Ως Καθαριστής-τρια καταστήματος φροντίζετε τους χώρους πώλησης και την αποθήκη του καταστήματος, τους κοινόχρηστους χώρους του προσωπικού, καθώς και το parking πελατών.
  • Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στους Αμπελόκηπους Αττικής: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Γέρακα Αττικής: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στον Πειραιά: Ως Βοηθός Διευθυντή/-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του καταστήματος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή/-τρια και Υποδιευθυντή/-τρια καταστήματος.
  • Υποδιευθυντής-τρια Καταστήματος στην ΑΘήνα (περιοχή Κέντρο): Ως... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πελάτες προσοχή: 5η φορά στα χρονικά που η Lidl κάνει κάτι τέτοιο

Ανακοίνωση Lidl: Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου δεν... - Πελάτες προσοχή!

TAGS
Share