Ποια Jumbo; Σούσουρο με την Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έβγαλαν τα Lidl!

Έχει προκαλέσει πολλά σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια Jumbo; Σούσουρο με την Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έβγαλαν τα Lidl!

Συνήθως από τις διαφημίσεις των Jumbo γνωρίζουμε κάθε χρόνο πως πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στα Χριστούγεννα! Φέτος, όμως, αφού τα Jumbo είναι άφαντα η Lidl αποφάσισε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης με την δική της διαφήμιση για τις γιορτές.

Η Lidl Ελλάς ξεδιπλώνει την παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με μια διαφημιστική ταινία που έρχεται να μας υπενθυμίσει το μυστικό συστατικό που κάνει τις γιορτές ξεχωριστές.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα τόσο παραμυθένια; Αυτό είναι που αναρωτιέται η πρωταγωνίστρια της ταινίας, ένα κοριτσάκι με ανήσυχο πνεύμα και διάθεση να εξερευνήσει. Για να βρει την πολυπόθητη απάντηση, η πρωταγωνίστρια θα κινήσει γη και ουρανό για να ανακαλύψει το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του κόσμου.

Μέσα από τα μάτια της παρακολουθούμε ένα εντυπωσιακό ταξίδι με μάγους, ξωτικά, γίγαντες, ακόμα και δράκους. Θα συμβουλευτεί την κορυφαία συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κάρμεν Ρουγγέρη, αλλά τελικά δεν θα καταφέρει αυτό που ήθελε… τουλάχιστον προσωρινά. Γιατί στο τέλος της ημέρας, ένα αυτοσχεδιαστικό παραμύθι που θα της πει ο πατέρας της, εμπνευσμένο από τα προϊόντα της Lidl Ελλάς, θα αποκαλύψει αυτό που υποπτευόμασταν από την αρχή. Το μυστικό συστατικό που κάνει τα παραμύθια, τις γιορτές και όλες τις στιγμές ξεχωριστές είναι η αγάπη.

Την ταινία υπογράφει η The Newtons Laboratory, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η Filmiki, με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη, τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η μαγεία των φετινών Χριστουγέννων στα Lidl συμπληρώνεται με τον παραμυθένιο κόσμο των ηρώων της Storyland. O Άγιος Βασίλης, το Έλατο, ο Χιονάνθρωπος, το Ξωτικό και ο Τάρανδος διηγούνται τα πιο συναρπαστικά παραμύθια με τη φωνή της Κάρμεν Ρουγγέρη. Φιγούρα-«έκπληξη» η Κυρία Σάντα, η οποία δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ηχογραφήσουν τη δική τους ιστορία.

Με κάθε αγορά αξίας €25, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν ένα αυτοκόλλητο από το ταμείο των καταστημάτων και να κάνουν δικές τους τις νέες φιγούρες Storyland. Με τη συλλογή 8 αυτοκόλλητων στην ειδική καρτέλα, μπορούν να αποκτήσουν τον ήρωα της επιλογής τους!

Η Lidl Ελλάς, μέσα από τον δικό της κόσμο παραμυθιών, σας καλεί να ανακαλύψετε μαζί της το συστατικό που θα κάνει και φέτος τις γιορτές σας ξεχωριστές!

Αυτή είναι η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των σούπερ μάρκετ Lidl

Να υπενθυμίσουμε πως στις 26 Νοεμβρίου οι υπάλληλοι των Lidl περνούν σε απεργία μετά από συγκεκριμένες καταγγελίες! Διαβάστε εδώ τι συνέβη, είναι σημαντικό να γνωρίζετε!

Τα Jumbo κάνουν επίθεση στα Lidl και στα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ

Οι έμποροι αιτούνται, σύμφωνα με το news247.gr να μην επιτραπεί στη διάρκεια του lockdown στα σουπερμάρκετ και τις υπεραγορές τροφίμων να πωλούν, εκτός από τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη πρώτης ανάγκης, τα αναρίθμητα διαρκή προϊόντα που διαθέτουν, όπως ενδύματα, υποδήματα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη σπιτιού και άλλα, σε μία περίοδο που τα εξειδικευμένα εμπορικά καταστήματα θα είναι υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή.

Όπως προαναφέρθηκε οι δύο αλυσίδες που έχουν μεγάλο αριθμό κωδικών στα προϊόντα που ζητούν οι έμποροι να μην πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ είναι η Σκλαβενίτης και τα Lidl και σε μικρότερο βαθμό οι ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης. Η πρώτη στα υπερμάρκετ της διαθέτει τόσο ανεπτυγμένο τμήμα ένδυσης όσο και επιπλών και ειδών σπιτιού ενώ η δεύτερη μέσω ειδικού εβδομαδιαίου φυλλαδίου (non food) ενημερώνει τους καταναλωτές για ρούχα, ηλεκτρικά ήδη, φυτά, και είδη διακόσμησης που μπορούν να βρουν στα καταστήματα της.

Μια πιθανή θετική ανταπόκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης στο αίτημα της ΕΣΕΕ θα σήμαινε έναν σημαντικό "πονοκέφαλο" για τις αλυσίδες όχι τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο σε επίπεδο διαχείρισης καθώς θα πρέπει να κλείσουν διαδρόμους ή τμήματα μέσα στα καταστήματα τους ή να μεταφέρουν εμπορεύματα από ράφια σε χώρους που θα μπορούν να τα αγοράσουν οι καταναλωτές και το αντίστροφο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο αίτημα φέρεται να είχαν καταθέσει και άλλες αλυσίδες εκτός του χώρου των σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7 το θέμα είχε θίξει κατά το πρώτο lockdown η διοίκηση των Jumbo η οποία ζητούσε να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα της καθώς πωλούσε - έστω και σε μικρό βαθμό - τρόφιμα, καθαριστικά και άλλα προϊόντα που πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ.

Τέλος το θέμα της συνέχισης λειτουργίας τους σε περίπτωση δεύτερου lockdown είχαν θέσει και οι αλυσίδες και τα καταστήματα τεχνολογίας καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους πωλούν είδη πρώτης ανάγκης για τηλεργασία.