Έτσι «αγκαλιάζω» τις αλλαγές στο σώμα και τη ζωή μου!

Αρθρογράφος: Μαρία Παπαθανασίου
Μαρία Παπαθανασίου
Έτσι «αγκαλιάζω» τις αλλαγές στο σώμα και τη ζωή μου!

Κάνουμε ένα γκάλοπ κορίτσια; Μην φοβάστε είναι εύκολο. Θέλετε να μας πείτε ποιό θεωρείτε το πιο απαιτητικό shopping challenge για εσάς; Μην το σκέφτεστε πολύ! Όποια γυναίκα κι αν ρωτήσεις θα σου πει πως την πρώτη θέση έχει η επιλογή του σωστού στηθόδεσμου ή εσωρούχου κι επειδή κι εγώ συμμερίζομαι αυτή την άποψη, έχω να μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας: Πως εδώ και χρόνια έχω βρει τη λύση που ζητάω στην αγαπημένη μου μάρκα Triumph! Γιατί ξέρω πως στο κατάστημά της θα βρω αυτό που θέλω, κομψά σουτιέν για κάθε ώρα που μου προσφέρουν απόλυτη στήριξη αλλά και φίνο, θηλυκό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα εμπιστεύομαι απόλυτα το super bra από τη σειρά Fit Smart που χάρη στο πρωτοποριακό του 4D design, αγκαλιάζει όμορφα το στήθος μου και προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και τέλεια εφαρμογή – άλλωστε έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου.

Έτσι όχι μόνο μoυ δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων στην απαιτητική μου καθημερινότητα στο γραφείο, στο σπίτι αλλά και στις βόλτες μου, αλλά μου χαρίζει κι ένα extra boost αυτοπεποίθησης, αναδεικνύει όποιο στυλ ρούχου και να φορέσω, με εμπνέει για τα σύνολά μου και με κάνει να στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη και να λέω: «Το σώμα μου είναι όμορφο!». Αποτέλεσμα; Κάθε μέρα αισθάνομαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου για να κυνηγήσω τα όνειρά μου!

Και ξέρετε ποιό είναι το καλύτερο; Τώρα η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, μου δίνει ένα κίνητρο για να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου και να αγαπήσω το σώμα μου! Πώς; Μέσα από τις ιστορίες έξι γνωστών κι επιτυχημένων γυναικών που σε σύντομες motivational βίντεο-ομιλίες με τίτλο «Triumph Talks – Embrace Change» μιλούν ανοιχτά για τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, πώς τις αντιμετώπισαν με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη και πώς τις αγκάλιασαν. Και οι έξι μας εξηγούν πώς κατάφεραν να τις ενσωματώσουν στην πορεία τους, βάζοντας προτεραιότητα σε όσα έχουν αξία για εκείνες, και πώς αγκάλιασαν κάθε αλλαγή ως κάτι καλό!

#TriumphTalks

Πιο συγκεκριμένα, την αρχή στις εμπνευστικές ομιλίες μέσω video κάνει η υπέροχη Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Η ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας tips για να βελτιώσουμε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας και μας εξηγεί μέσα από την ομιλία της πώς να πιστέψουμε σε εμάς και γιατί να μην φοβόμαστε τις αλλαγές στη ζωή μας!

Η Χρυσή & Χάλκινη Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, μας αποκαλύπτει κρυφές πτυχές της αθλητικής της καριέρας και της προσωπικής της ζωής, δίνοντας κουράγιο και δύναμη σε όλες τις γυναίκες για το πόσο σημαντικό είναι να αποδέχονται τις αλλαγές και τις αγκαλιάζουν με στοργή για να τις οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που εκείνες επιθυμούν!

Μείνετε συντονισμένοι στο triumphtalks.gr καθώς σύντομα θα αναρτηθούν και οι επόμενες ομιλίες από τις κυρίες: Μυρτώ Κάζη (προγραμματίζεται για τις 18/05), Ζέτα Δούκα (προγραμματίζεται για τις 25/05), Τάμτα (προγραμματίζεται για τις 01/06) και Μάντη Περσάκη (προγραμματίζεται για τις 08/06/2021) με κεντρικό θέμα τη σημασία και την αποδοχή των αλλαγών στη ζωή και το σώμα μας.

Triumph

#EmbraceChange

Aς αγκαλιάσουμε τις αλλαγές μαζί

Πέρα, λοιπόν από τις σειρές εσωρούχων που τόσο έχουμε αγαπήσει, η Triumph δίνει τον λόγο σε έξι γυναίκες-πρότυπο να μας δώσουν την ώθηση που θα μας οδηγήσει στην κορυφή. Ας τις ακούσουμε για να βρούμε μέσα από τις ιστορίες τους δικά μας χαρακτηριστικά, δικές μας ομοιότητες και εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν να βρούμε τις δικές μας λύσεις... Γιατί ξέρουμε καλά πως ο άνθρωπος που θα μας αλλάξει τη ζωή είναι αυτός που θα δούμε κοιτάζοντας απλώς στον καθρέφτη. Ο εαυτός μας!

triumph εσώρουχα

Η «έξυπνη» σειρά

Οι αλλαγές στην καθημερινότητά και το σώμα μας είναι κομμάτι της ζωής μας αλλά ευτυχώς εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν σύμμαχο: Το Fit Smart! Γιατί χάρη στη 4D καινοτομία του, το επαναστατικό σουτιέν της Triumph, στηρίζει και σμιλεύει το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου!

εσώρουχα fit smart