Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτη ιστορία! Έμαθαν πως το παιδί τους ζει, όταν τους ήρθε ο λογαριασμός από το ορφανοτροφείο!

Απίστευτη ιστορία! Έμαθαν πως το παιδί τους ζει, όταν τους ήρθε ο λογαριασμός από το ορφανοτροφείο!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 25.02.2018 19:12

Το νοσοκομείο τους ενημέρωσε πως το παιδάκι τους πέθανε... επτά χρόνια μετά τους ζήτησαν λεφτά για τα έξοδα του ορφανοτροφείου.

Πριν από επτά χρόνια τους... έσβησαν το χαμόγελο. Ένα ζευγάρι από πόλη της Ρωσίας έμαθε πως το μωρό τους έχει λίγες μέρες ζωής. Διαβάστε παρακάτω...

Οι γονείς υπέγραψαν ένα χαρτί που επιβεβαίωνε πως θα άφηναν το βρέφος στο νοσοκομείο και συντετριμμένοι επέστρεφαν σπίτι τους.

Η απόφασή τους να το αφήσουν μόνο του στο νοσοκομείο, ακόμα κι αν ήξεραν πως δεν θα ζει μέχρι το τέλος της εβδομάδας κατάλαβαν πως ήταν λάθος.

Όταν επέστρεψαν, όμως, το προσωπικό τους ενημέρωσε πως το παιδάκι είχε πεθάνει.

Το ζευγάρι κατάλαβε πως δεν θα αντικρίσει ξανά το παιδί του κι έμαθαν να ζουν με την απώλειά του.

Επτά χρόνια αργότερα ένα... μπέρδεμα ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα!

Ένας δικαστικός πήγε σπίτι τους για να ζητήσει σχεδόν 3.400 ευρώ για την φροντίδα του παιδιού εκ μέρους του... ορφανοτροφείου!

Οι γονείς έλειπαν κι έτσι ο δικαστικός κατάσχεσε το λογαριασμό της μητέρας. Όταν εκείνη πήγε στην τράπεζα για να μάθει τι συνέβη και δεν είχε πρόσβαση στα χρήματα έπαθε το σοκ της ζωής της.

Οι υπεύθυνοι της έδειξαν τα έγγραφα από το ορφανοτροφείο και της εξήγησαν πως τα χρήματα ήταν για το παιδί της. Οι γονείς, όταν συνήλθαν... κίνησαν γη και ουρανό για να πάρουν πίσω το παιδί τους όσο πιο γρήγορα γινόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός μόλις στα 54 της χρόνια!

Το ζευγάρι κέρδισε το δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβρη, ωστόσο ακόμα δεν ξέρει αν θα κινηθεί δικαστικά ενάντια στο νοσοκομείο που του στέρησε το παιδί του όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: gazzetta

Share