Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πήγε στα επείγοντα με μία ράβδο 26 εκατοστών σφηνωμένη μέσα του! Άναυδοι οι γιατροί με αυτό που αντίκρισαν!

Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Πήγε στα επείγοντα με μία ράβδο 26 εκατοστών σφηνωμένη μέσα του! Άναυδοι οι γιατροί με αυτό που αντίκρισαν!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 16.01.2019 12:26
Follow us on Google News

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εφημερεύοντες γιατροί σε νοσοκομείο της πόλης Γκαντζού της ανατολικής Κίνας, όταν ένας άντρας έφτασε έντρομος στα εξωτερικά ιατρεία, αναφέροντας αφόρητους πόνους στην κοιλιακή του χώρα.


Οι γιατροί του νοσοκομείου αρχικά θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποια στομαχική διαταραχή, όμως μία πιο ενδελεχής εξέταση έδειξε ότι τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά από ότι έδειχναν αρχικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Ποια εκπομπή της ΕΡΤ κόβεται πριν καλά καλά ξεκινήσει!

Πιο συγκεκριμένα, αφού ο άντρας υπεβλήθη σε ακτινογραφίες, διαπιστώθηκε ότι μέσα στο σώμα του και ειδικότερα στο παχύ του έντερο βρισκόταν σφηνωμένη μία γυάλινη ράβδος με πλάτος πέντε και μήκος 26 εκατοστά.

Αμέσως, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αφαίρεση του αντικειμένου από το σώμα του νεαρού Κινέζου, ενώ οι γιατροί σημείωσαν πως ήταν εξαιρετικά τυχερός που η ράβδος δεν είχε σπάσει κατά την είσοδό της στο σώμα του, γεγονός που θα προκαλούσε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για πρώην Σταρ Ελλάς!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο ασθενής ανέφερε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές ότι δεν κατάλαβε πότε η ράβδος μπήκε στο σώμα του, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

gazzetta.gr

Share