Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι πιο παράξενες θεραπείες ομορφιάς από όλο τον κόσμο! Κάποιες ίσως δεν τις έχετε ξανακούσει...

Πάθαμε σοκ!

Οι πιο παράξενες θεραπείες ομορφιάς από όλο τον κόσμο! Κάποιες ίσως δεν τις έχετε ξανακούσει...
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 21.01.2019 14:36

Διάφορες χώρες του κόσμου χρησιμοποιούν τις δικές τους, παράξενες για εμάς μεθόδους για την διατήρηση της ομορφιάς του σώματος και της ψυχής τους.

Δείτε μερικές από τις πιο παράξενες θεραπείες ομορφιές. Εσείς θα τις τολμούσατε; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Blue Monday: Γιατί η σημερινή ημέρα είναι η πιο καταθλιπτική του χρόνου;

Μασάζ με φίδια στο Ισραήλ

Ένα ινστιτούτο στο Ισραήλ προσφέρει μια ειδική θεραπεία μασάζ με ερπετά που κάποιοι ούτε καν θα ήθελαν να δουν. Σύμφωνα με αρκετούς πελάτες, τα φίδια τούς έχουν βοηθήσει να απαλλαγούν από ημικρανίες.

Δείτε ακόμη: Ανατριχιαστικό! Αράχνη είχε βρει θαλπωρή και ζούσε μέσα στο αυτί του! (Βίντεο)

Σπα μπύρας

Μην την πιείτε... λουστείτε. Στη Γερμανία, την Αυστρία και την Τσεχία πολλά ξενοδοχεία και ιαματικά λουτρά προσφέρουν στους πελάτες τους την ευκαιρία να απολαύσουν μπύρα μέσα σε μια μπανιέρα. Η θεραπεία υπόσχεται ότι βοηθάει στα δερματικά προβλήματα και το άγχος.

Λουτρό με ηφαιστειακή άμμο

Τα απλά αμμόλουτρα είναι αρκετά δημοφιλή. Τα συγκεκριμένα, όμως, λουτρά από ηφαιστειακή άμμο είναι αρκετά πρωτότυπα και γίνονται στην Ιαπωνία. Στις ειδικά διαμορφωμένες μπανιέρες με άμμο, ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα πολύ αναζωογονητικό σπα.

Δείτε ακόμη: «Πέθαναν» τα φυτά που είχαν βλαστήσει στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!

Θεραπεία με άχυρα στην Ιταλία

Ένα ξενοδοχείο στη βόρεια Ιταλία προσφέρει μια ειδική και ξεχωριστή θεραπεία με άχυρα. Η ιδέα έρχεται από την αντίληψη προηγούμενων αιώνων ότι οι αγρότες που κοιμούνταν σε σανό ξυπνούσαν γεμάτοι με ενέργεια. Υποτίθεται ότι η θεραπεία βοηθάει μεταξύ άλλων στις μυϊκές κράμπες, στις δύσκαμπτες αρθρώσεις ακόμη και στην παχυσαρκία.

Θεραπεία με σαλιγκάρια στην Ταϊλάνδη

Τα σαλιγκάρια ουσιαστικά αφήνουν τη βλέννα τους κάνοντας ένα μασάζ προσώπου. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι πολύ δημοφιλής στα ιαματικά λουτρά της Ταϊλάνδης.

Share