Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ληστής... ψυχούλα! Πήγε να κλέψει μια γυναίκα στο ΑΤΜ αλλά μόλις είδε το υπόλοιπο του λογαριασμού της επέστρεψε τα χρήματα! (βίντεο)

Τίμιος... ληστής!

Ληστής... ψυχούλα! Πήγε να κλέψει μια γυναίκα στο ΑΤΜ αλλά μόλις είδε το υπόλοιπο του λογαριασμού της επέστρεψε τα χρήματα! (βίντεο)
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 15.03.2019 17:08

Είναι δύσκολο να ζει κανείς με ένοχη την συνείδησή του. Και παραδόξως, ακόμη και οι κλέφτες το ξέρουν αυτό.

Πρόσφατα, οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν έναν άνδρα που λήστεψε μια γυναίκα στην Κίνα, σε ένα ΑΤΜ και αμέσως μετά μετανόησε για την πράξη του. Διαβάστε παρακάτω...

Το δίκτυο China Global Television Network μοιράστηκε ένα βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει έναν άνδρα οπλισμένο με ένα μαχαίρι, να επιτίθεται σε μια γυναίκα που χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα.

Μετά από μια σύντομη συζήτησης που αφήνει την γυναίκα εντελώς τρομοκρατημένη, της παίρνει όλα τα χρήματα, τα οποία ήταν περίπου 372 δολάρια.

Ωστόσο, εκείνη την στιγμή, η απληστία του χτυπά κόκκινο και της ζητά να του δείξει την απόδειξη της συναλλαγής. Σκεπτόμενη η γυναίκα το μαχαίρι που κρατά ο άνδρας, αναγκάζεται να το κάνει. Στρέφεται προς το μηχάνημα και αφού του δείχνει το υπόλοιπο, φαίνεται πως αλλάζει γνώμη. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, το υπόλοιπο ήταν μηδέν.

Ο ληστής χαμογελά και όλως παραδόξως, επιστρέφει στην φτωχή γυναίκα τα χρήματά της. Η κάμερα έξω από την τράπεζα ICBC, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, τον δείχνει να φεύγει περπατώντας χωρίς τα χρήματα. Η γυναίκα παραμένει αμήχανη, προσπαθώντας να επεξεργαστεί το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χεγιουάν της νότιας Κίνας. Ο άνδρας παρόλο που δεν της πήρε τελικά τα χρήματα, συνελήφθη λόγω των απειλών και του μαχαιριού που κρατούσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Τρόμος για παίκτη του Παναθηναϊκού: Ληστές προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του!

Μεγάλο σοκ υπέστη ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και η οικογένειά του.

Ένοπλοι ληστές προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του παίκτη στα Νότια Προάστια!

Ο λόγος για τον Γάλλο Αντονί Μουνιέ! Πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν εκτός Αθήνας με την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οικεία του στα Νότια Προάστια έγινε στόχος ληστών, όπως και αρκετές άλλες ποδοσφαιριστών στην περιοχή.

Η οικογένεια του παίκτη των «πράσινων» μάλιστα βρισκόταν μέσα στο σπίτι,όπως αναφέρει το gazzetta, ωστόσο ο συναγερμός έτρεψε τους επίδοξους ληστές σε φυγή.

Ο Μουνιέ έκανε καταγγελία στην αστυνομία και μετά από λίγο καιρό, άλλαξε σπίτι.

Αντονί Μουνιέ ληστεία

Share