Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιατί γέρνεις δεξιά κάθε φορά που φιλιέσαι;

Εσύ το γνώριζες;

Γιατί γέρνεις δεξιά κάθε φορά που φιλιέσαι;
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 23.03.2019 16:26

Το φιλί είναι μια από τις πιο απλές διαδικασίες ανάμεσα στα δυο φύλα, ωστόσο υπάρχουν μηχανισμοί που το κάνουν πιο πολύπλοκο από όσο νομίζουμε.

Για παράδειγμα: Πάντα όταν πας να φιλήσεις γέρνεις το κεφάλι δεξιά και σπάνια (για να μην πούμε ποτέ) στα αριστερά. Ξέρεις όμως γιατί συμβαίνει αυτό; Διαβάστε παρακάτω...

Οι επιστήμονες αποφάσισαν να ασχοληθούν με το ζήτημα και να μας πουν... ξερά εντελώς πως είμαστε «προγραμματισμένοι» να go right. Δηλαδή by default ο άνθρωπος όταν πάει να φιλήσει, γέρνει το κεφάλι στα δεξιά. Τόσο απλό.

Υπάρχει άλλος ένας λόγος, ακόμα, που δικαιολογεί το ότι γέρνουμε προς τα δεξιά όταν φιλιόμαστε. Σύμφωνα με τους ίδιους: «Η πράξη του φιλιού πιθανόν να καθορίζεται από τον εγκέφαλο που ταξινομεί τα "καθήκοντα" σε διαφορετικά ημισφαίρια, είτε δεξιά ή αριστερά», πράγμα που σημαίνει ότι τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο.

Μια απορία λιγότερη!

Αυτός ο αριθμός δωματίου δεν υπάρχει σε κανένα ξενοδοχείο - Θεωρείται «διαβολικός»!

Εσύ το ήξερες; Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο στο ανθρώπινο σώμα!

Σίγουρα δεν το γνώριζες! Βρήκαμε και σου αποκαλύπτουμε το σημείο στο ανθρώπινο σώμα που είναι πολύ βρώμικο!

Όσα μπάνια και να κάνεις μέσα στην μέρα, ποτέ δεν θα καταφέρεις να εξαφανίσεις εντελώς τα πράγματα που βρίσκονται στο σώμα σου, είτε αυτοί είναι μικροοργανισμοί είτε είναι νεκρά κύτταρα κτλ!

Τα παραπάνω έχουν μια μοναδική δυνατότητα. Μπορούν να συγκεντρώνονται σε σημεία που δεν καθαρίζεις ποτέ ή δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμα με αποτέλεσμα να παραμένουν στο σώμα σου για αρκετό καιρό.

Ένα τέτοιο σημείο είναι ο αφαλός. Ένα τόσο μικρό σημείο μπορεί εύκολα να καμουφλάρει ένα σωρό μικρόβια.

Δυστυχώς, επειδή ακριβώς είναι το πιο βρώμικο σημείο του ανθρώπινου σώματος από όλα, οι ερεθισμοί και οι λοιμώξεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Δείτε περισσότερα παράξενα θέματα με ένα κλικ!

TAGS
Share