Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκάρει το σύνδρομο της «Ωραιάς Κοιμωμένης»: Κοιμάσαι 22 ώρες την ημέρα!

Ένα επεισόδιο ύπνου μπορεί να έχει διάρκεια τριών εβδομάδων!

Σοκάρει το σύνδρομο της «Ωραιάς Κοιμωμένης»: Κοιμάσαι 22 ώρες την ημέρα!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 24.03.2019 20:32

Μπορεί να κοιμηθεί επί εβδομάδες και ακόμα και κατά την διάρκεια των εξετάσεων στο πανεπιστήμιο.

Η 21χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας αλλά με δυσκολία ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις των σπουδών της καθώς πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, το σύνδρομο Kleine-Levin (KLS), ευρύτερα γνωστό ως το σύνδρομο της Ωραίας Κοιμωμένης, που της προκαλεί συνεχόμενο ύπνο μέχρι και 22 ώρες την ημέρα. Διαβάστε παρακάτω....

Όπως δήλωσε η ίδια στον βρετανικό Τύπο, κατά την διάρκεια του ατελείωτου ύπνου της σηκώνεται σε κατάσταση «υπνωτικής έκστασης» μόνο για να φάει κάτι πρόχειρο, να πιει κάτι και να πάει στην τουαλέτα. Τα χειρότερα επεισόδια ύπνου της νεαρής φοιτήτριας μπορεί να έχουν διάρκεια τριών εβδομάδων, έτσι η 21χρονη έχασε τις γραπτές εξετάσεις στο δεύτερο έτος των σπουδών της και δεν μπόρεσε να προχωρήσει στο επόμενο έτος.

«Είναι αλήθεια ενοχλητικό όταν οι άνθρωποι με αποκαλούν τεμπέλα. Αγωνίζομαι να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα (της ασθένειας). Αλλά είμαι αποφασισμένη να μην το αφήσω να έχει μεγάλη επιρροή στη ζωή μου. Αυτό (η ασθένεια) είναι ένα κομμάτι μου αλλά δεν είναι αυτό που είμαι. Είναι κουραστικό γιατί δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω», δήλωσε η Ντίας.

Όταν ήταν παιδί η φοιτήτρια συνήθιζε να κοιμάται για δύο ή τρεις εβδομάδες συνεχόμενα αλλά μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από το σύνδρομο Kleine-Levin, από το οποίο πάσχουν περισσότεροι από 100 άνθρωποι στη Βρετανία και μόλις 100 άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η νευρολογική αυτή πάθηση, της οποίας η αιτία παραμένει άγνωστη, κάνει την εμφάνισή της στην εφηβεία. Συνήθως οι ασθενείς επανέρχονται μετά από ένα επεισόδιο αλλά ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλαγές στη συμπεριφορά και σύγχυση.

Ακόμη ένα παράξενο περιστατικό, αυτή τη φορά σε αεροδρόμιο. Διαβάστε εδώ:

Σάλος στο αεροδρόμιο: Τριγυρνούσε ολόγυμνος και ήθελε να επιβιβαστεί!

Ληστής... ψυχούλα! Πήγε να κλέψει μια γυναίκα στο ΑΤΜ αλλά μόλις είδε το υπόλοιπο του λογαριασμού της επέστρεψε τα χρήματα! (βίντεο)

Είναι δύσκολο να ζει κανείς με ένοχη την συνείδησή του. Και παραδόξως, ακόμη και οι κλέφτες το ξέρουν αυτό.

Πρόσφατα, οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν έναν άνδρα που λήστεψε μια γυναίκα στην Κίνα, σε ένα ΑΤΜ και αμέσως μετά μετανόησε για την πράξη του.

Είναι δύσκολο να ζει κανείς με ένοχη την συνείδησή του. Και παραδόξως, ακόμη και οι κλέφτες το ξέρουν αυτό.

Πρόσφατα, οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν έναν άνδρα που λήστεψε μια γυναίκα στην Κίνα, σε ένα ΑΤΜ και αμέσως μετά μετανόησε για την πράξη του.

Ο ληστής χαμογελά και όλως παραδόξως, επιστρέφει στην φτωχή γυναίκα τα χρήματά της. Η κάμερα έξω από την τράπεζα ICBC, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, τον δείχνει να φεύγει περπατώντας χωρίς τα χρήματα. Η γυναίκα παραμένει αμήχανη, προσπαθώντας να επεξεργαστεί το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χεγιουάν της νότιας Κίνας. Ο άνδρας παρόλο που δεν της πήρε τελικά τα χρήματα, συνελήφθη λόγω των απειλών και του μαχαιριού που κρατούσε.

Δείτε περισσότερα παράξενα απ' όλο τον κόσμο με ένα κλικ!

TAGS
Share