Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατριχιαστικό! Το άγνωστο και σοκαριστικό θαύμα του Ταξιάρχη!

Μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή!

Ταξιάρχης
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 20.06.2019 12:02

Ανατριχιαστικό! Το άγνωστο και σοκαριστικό θαύμα του Ταξιάρχη που κανείς δεν ήξερε μέχρι τώρα!

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Για όσους πιστεύουν πως στις ημέρες μας δεν γίνονται θαύματα, η ιστορία που εξομολογήθηκε στο usay αυτή η γυναίκα, είναι απάντηση. Αλλά ακόμα και για εκείνους που θέλουν να επιμένουν πως όσα οι πιστοί αποκαλούν θαύματα είναι απλές συμπτώσεις, τούτη εδώ είναι μια πραγματικά πολύ εντυπωσιακή σύμπτωση.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου μια δεκαετία και μάλιστα σε συνάδελφο, γνωστή δημοσιογράφο της οποίας το όνομα δεν θα αποκαλύψουμε.

Η γυναίκα λοιπόν έκανε το 2010 μια τακτική γυναικολογική εξέταση. Οι απαντήσεις όμως δεν ήταν καλές. Οι γιατροί διέγνωσαν αλλοιώσεις που πιθανολογούσαν πως προέκυπταν από την ύπαρξη καρκίνου του τραχήλου. Της ανακοίνωσαν πως θα έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί με ακρίβεια το πρόβλημα που υπήρχε.

Καθώς εκείνη περίμενε ένας άντρας, τον οποίο δεν είχε ξαναδεί και δεν είδε και ποτέ ξανά μετά το περιστατικό, με τον οποίο έπιασε κουβέντα σε ένα μπαρ, της μίλησε για τον Ταξιάρχη. Η κοπέλα δεν γνώριζε τίποτα μέχρι τότε για τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τα θαύματά του. Θεώρησε πως αυτό μπορούσε να ήταν σημάδι και έκανε ένα τάμα:

Υποσχέθηκε στον ταξιάρχη να τον επισκεφθεί στη Μυτιλήνη αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της ήταν καθησυχαστικά. Λίγες ημέρες οι απαντήσεις βγήκαν και ο γιατρός της, εντυπωσιασμένος της είπε πως οι αλλοιώσεις δεν υπήρχαν και πως πιθανότητα είχε γίνει λάθος στην αρχική εξέταση. Όμως το θαύμα, δεν τελειώνει εδώ, εδώ είναι μόνο η αρχή του.

Επιστρέφοντας στην καθημερινότητας, λίγες ημέρες αργότερα της ανακοίνωσαν την απόλυσή της. Η οικονομική της κατάσταση χειροτέρεψε άρδην και το ταξίδι στην Μυτιλήνη αναβλήθηκε. Πέρασαν δυο χρόνια. Η γυναίκα υπέφερε από τις τύψεις επειδή δεν ήταν εντάξει σε εκείνο που έταξε στον Άγιο αλλά τα οικονομικά της δεν της επέτρεπαν ακόμα να κάνει το ταξίδι.

Δίπλα στο σπίτι της υπήρχε ένα μικρό παρεκκλήσι, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά. Ένα απόγευμα, λυπημένη και γεμάτη ενοχές προσκύνησε στο παρεκκλήσι ζητώντας συγνώμη από τον Αρχάγγελο για το τάμα που δεν τήρησε. Επιστρέφοντας κοιτούσε χαμηλά και σκεφτόταν πως ακόμα κι αν έβρισε χρήματα στο πεζοδρόμιο ή κέρδιζε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, θα έπρεπε να εξυπηρετήσει άλλες υποχρεώσεις που είχαν δημιουργηθεί μέσα σε εκείνα τα χρόνια που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες.

Επιστρέφοντας στο σπίτι άνοιξε τον υπολογιστή της και βρήκε ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα από ένα παλιό φίλο της που δεν ζούσε πια στην Ελλάδα. Στο μήνυμα της έγραφε πως είχε κερδίσει ένα ταξίδι στη Μυτιλήνη, με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή και πως ο ίδιος δεν μπορούσε να επιστρέψει για να πάει και προσφέρθηκε να της τα κάνει δώρο. Η γυναίκα δεν πίστευε στα μάτια της και φυσικά λίγες ημέρες αργότερα επισκέφτηκε τον Αρχάγγελο.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να πιστεύετε πως πρόκειται για σύμπτωση, εντάξει, αλλά οφείλετε να παραδεχτείτε πως είναι μια πολύ εντυπωσιακή σύμπτωση.

Απίστευτο! Πως εκδικούνται οι νεκροί!

Απίστευτο! Δείτε πως εκδικούνται οι νεκροί! «Η εκδίκηση των νεκρών είναι πολύ φρικαλέα!»

Πρόκειται για ένα γράμμα του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς σε μια κυρία με τίτλο «Οι νεκροί».

Μου γράφεις πως κάτι σε αναστατώνει στον ύπνο. Τρία παιδιά εμφανίζονται μόλις κλείσεις τα μάτια και γελούν μαζί σου, σε κοροϊδεύουν, σε απειλούν και σε τρομάζουν.

Πήγες, είπες, σε έξυπνους ανθρώπους και έψαχνες φάρμακο.

Εκείνοι σου είπαν: «Δεν είναι τίποτα»! Εσύ τους είπες: «Αφού δεν είναι τίποτα διώξτε αυτό το τέρας από μένα! Μα, μπορεί να μην είναι τίποτα εκείνο που δεν μ’ αφήνει να ησυχάσω ήδη έξι μήνες»; Και εκείνοι σου απάντησαν: «Άλλαξε αέρα, πήγαινε σε χαρούμενες παρέες, να τρέφεσαι καλύτερα. Αυτό είναι απλή υποχονδρία».

Ξέρω, αδελφή, τέτοιους «έξυπνους». Αυτοί έπιασαν στο στόμα τους έτσι μερικές λέξεις όπως «υποχονδρία», «τηλεπάθεια», «αυθυποβολή», με τις οποίες προσπερνούν την αδιαμφισβήτητη πνευματική πραγματικότητα και σε καθημερινή βάση μιλούν στον αέρα, με ελαφρότητα και άγνοια σαν να μιλά το κρασί.

Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα τρία παιδιά που εμφανίζονται είναι τα ίδια εκείνα τρία δικά σου παιδιά που εσύ κατά την προσωπική σου ομολογία νέκρωσες πριν ο λαμπερός ήλιος τα φιλήσει ζωντανά. Και αυτά τώρα σε εκδικούνται. Και η εκδίκηση των νεκρών είναι πολύ φρικαλέα!

Επειδή εσύ αυτοαποκαλείσαι διαβασμένη γυναίκα, θα σου μιλήσω από τα βιβλία. Από το βιβλία θα θυμηθείς τον Μάκβεθ ή πώς το πνεύμα ενός νεκρού ανθρώπου σκότωσε τον Άγγλο βασιλιά. Διάβασες οπωσδήποτε πως ο βασιλιάς Βλάδισλαβ, δολοφόνος του βασιλιά Βλαδίμηρου, δολοφονήθηκε από το πνεύμα του Βλαδίμηρου.

Όμως ίσως διάβασες για την ακόλουθη περίπτωση. Ο Βυζαντινός βασιλιάς Κώνστας είχε αδελφό τον Θεοδόσιο, τον οποίο δεν αγαπούσε, επειδή φοβόταν να μην τον ρίξει από τον θρόνο.

Γι’ αυτό ο Κώνστας ανάγκασε τον Θεοδόσιο να γίνει διάκονος. Αλλά ο φόβος δεν άφηνε τον βασιλιά ούτε τότε. Τελικά ο βασιλιάς αποφάσισε να εγκληματήσει. Κανόνισε ώστε να σκοτώσουν τον Θεοδόσιο. Όταν πέτυχε τον δόλιο σκοπό του ανέπνευσε η ψυχή του νομίζοντας ότι για πάντα ελευθερώθηκε από τον αντίπαλό του.

Όμως ο αδαής δεν φαντάστηκε ότι οι νεκροί είναι πιο δυνατοί από τους ζωντανούς και ότι εκείνος που σκοτώνει αθώο άνθρωπο στην πραγματικότητα δεν νικά αλλά παραδίδει τα όπλα μπροστά στον νεκρό. Μετά από αυτό μια νύχτα ο δολοφονημένος διάκονος Θεοδόσιος εμφανίστηκε στον αδελφό του, τον βασιλιά, με ένα ποτήρι αίμα που άχνιζε και φώναξε με φοβερή φωνή: «Πιες αδελφέ»!

Ο βασιλιάς αναπήδησε, ξεσήκωσε όλο το παλάτι όμως κανένας δεν ήξερε να του πει τίποτα. Μια άλλη νύχτα επαναλήφθηκε η ίδια σκηνή: Ο διάκονος με ένα ποτήρι αίμα και τη φρικτή κραυγή: «Πιες αδελφέ»!

Ο βασιλιάς ξεσήκωσε όλη την Κωνσταντινούπολη, όμως όλοι τον χάζευαν όπως εσένα εκείνοι οι έξυπνοι που σε στέλνουν στον καθαρό αέρα και την καλύτερη κουζίνα. Πάλι μια νύχτα επαναλήφθηκε το ίδιο. Τελικά ο βασιλιάς Κώνστας βρέθηκε ξαφνικά ένα πρωί νεκρός στο κρεβάτι του.

Διαβάζεις την Αγία Γραφή; Εκεί έχουν ειπωθεί όλα, όλα έχουν εξηγηθεί, πώς και γιατί οι νεκροί εκδικούνται τους ζωντανούς. Διάβασε άλλη μια φορά για τον Κάιν ο οποίος λόγω της δολοφονίας του αδελφού του πουθενά και ποτέ δεν έβρισκε ειρήνη. Διάβασε πώς το πνεύμα του προσβεβλημένου Σαμουήλ εκδικείτο τον Σαούλ.

Και πώς ο καημένος ο Δαβίδ φρικτά βασανιζόταν, χρόνια και χρόνια, λόγω της δολοφονίας του Ούριε. Και ακόμα θα βρεις χιλιάδες και χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις από τον Κάιν έως εσένα. Και θα καταλάβεις τι σε βασανίζει και γιατί. Θα καταλάβεις ότι ο κόσμος των δολοφονημένων είναι πιο δυνατός από τους δολοφόνους τους και εκδικείται φοβερά.

Πρώτα κατάλαβε αυτό και κατανόησέ το. Ύστερα κάνε ό,τι μπορείς για τα σκοτωμένα παιδιά σου. Και ο ελεήμων Θεός, στον Οποίο δεν υπάρχουν νεκροί, θα σε συγχωρήσει και θα σου χαρίσει ειρήνη. Και όσο για όλα εκείνα που πρέπει να πράξεις ρώτησε την Εκκλησία. Οι ιερείς τα ξέρουν. Ο Θεός να σε ελεήσει!

Από το βιβλίο “Δρόμος χωρίς Θεό δεν αντέχεται.”, Ιεραποστολικές επιστολές Α’, εκδόσεις “Εν πλω”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η κρυφή προσευχή για να έρθουν λεφτά στη ζωή σας!

Γλωσσοφαγιά: Αυτή η προσευχή διώχνει το μάτι και την κακή ενέργεια!

Διαβάστε περισσότερα παράξενα θέματα στο Youweekly.gr

Share