Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τρελάθηκαν οι Γερμανοί! Δεν φαντάζεστε τι πωλούν, στους αυτόματους πωλητές τους!

Δεν έχει ξανά συμβεί!

Γερμανοί
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 25.06.2019 15:00

Πραγματικά οι Γερμανοί τρελάθηκαν! Δεν φαντάζεστε τι τροφές πωλούν, στους αυτόματους πωλητές τους, από λουκάνικα μέχρι χαβιάρι!

Με άλλα λόγια, τα λουκάνικα και η πατατοσαλάτα που είναι το πιο δημοφιλές street food της Γερμανίας πωλούνται πλέον και μέσω αυτόματων πωλητών. Οι συγκεκριμένοι πωλητές φαίνεται ότι έχουν τοποθετηθεί σε περιοχές όπου τα καταστήματα κλείνουν νωρίς, ώστε να μπορούν να βρουν κάτι να φάνε και όσοι ξενυχτάνε.

Όπως διαβάζουμε στον Independent (www.independent.co.uk), οι αυτόματοι πωλητές έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στις επαρχιακές περιοχές της Γερμανίας, με στόχο να λειτουργούν συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά των καταστημάτων που πωλούν φαγητά. Στόχος τους είναι απλά να προσφέρουν μία λύση σε όσους θέλουν να αγοράσουν κάτι πέραν του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

Οι αυτόματοι πωλητές προσφέρουν διάφορα είδη λουκάνικων, πατατοσαλάτα, καθώς και αβγά, γάλα, βούτυρο, φρούτα και λαχανικά ώστε οι Γερμανοί να μπορούν να ετοιμάσουν το γεύμα τους ανά πάσα στιγμή.

undefinedundefined

Το ήξερες αυτό; Γιατί στο κέντρο της πίτσας έχει ένα στρογγυλό πλαστικό τραπεζάκι;

Θα σας «κουφάνει»
Εσύ το ήξερες αυτό; Γιατί όταν παραγγέλνεις πίτσα στο κέντρο της έχει ένα στρογγυλό πλαστικό τραπεζάκι;

Έχετε παρατηρήσει ότι στα κουτιά της πίτσας στο κέντρο τοποθετούν ένα πλαστικό στρογγυλό τραπεζάκι; Γνωρίζεις, όμως, γιατί το τοποθετούν;

Ο λόγος δεν είναι ούτε αισθητικής φύσεως ούτε οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχετε σκεφτεί. Το τραπεζάκι τοποθετείται στο κέντρο της πίτσας για να διατηρήσει την απαραίτητη απόσταση ανάμεσα στο ζεστό λιωμένο τυρί και το καπάκι του κουτιού, ώστε να μην κολλήσει το καπάκι πάνω στην πίτσα.

Γι’ αυτή τη σωτήρια εφεύρεση ευθύνεται μια γυναίκα, η Carmela Vitale από το Long Island. Ονόμασε την πατέντα της «σωτήρα πακέτου»- πιο εύστοχα δεν θα μπορούσε να το θέσει- και την κατέθεσε το 1893 σε ειδική επιτροπή από την οποία, όμως, πήρε έγκριση να τη χρησιμοποιήσει δύο χρόνια μετά. Η εφεύρεση δεν την έκανε βέβαια πλούσια, όμως, κάθε φορά που παραγγέλνεις και δεν έχεις «παρατράγουδα», ξέρεις ποια πρέπει να ευχαριστείς…

Πηγή: olivemagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το ήξερες αυτό; Γιατί υπάρχουν άσπρα και καφέ αυγά;

Η κουτάλα για τα μακαρόνια έχει μια μυστική χρήση που δεν ήξερες μέχρι τώρα!

Διαβάστε περισσότερα παράξενα στο Youweekly.gr!

Share