Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τρομακτικό! Kοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της, μέχρι να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει!

Έμαθε την φρικτή αλήθεια!

Τρομακτικό! Kοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της, μέχρι να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 26.06.2019 10:51

Η γυναίκα κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της, μέχρι να ανακαλύψει, τι πραγματικά συμβαίνει! Έμαθε την φρικτή αλήθεια τελικά!

Το έμαθε με το σκληρό τρόπο, οτι δεν πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς είχε τη συνήθεια να κοιμάται αγκαλιά με ένα πύθωνα κάθε βράδυ. Ο πύθωνας είχε τέτοιο μάλιστα μέγεθος που απλωνόταν γύρω από όλο της το σώμα, από το κεφάλι έως τα δάχτυλα της.


Ξαφνικά μία ημέρα ο πύθωνας σταμάτησε να τρώει. Η γυναίκα από αγάπη για το κατοικίδιο της ζώο, το μετέφερε στον κτηνίατρο.

Ο εξειδικευμένος κτηνίατρος κάνοντας ερωτήσεις ρουτίνας, έμαθε σύντομα για την ιδιαίτερη σχέση και συνήθεια ανάμεσα στο φίδι και τη γυναίκα και ξαφνικά οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο συγκεκριμένες.

Τότε ο κτηνίατρος της αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό. Ο λόγος που ο πύθωνας είχε σταματήσει να τρώει ήταν βασικά επειδή προετοίμαζε το στομάχι του. Ή μάλλον, όπως θα μπορούσε κάποιος να πει, δημιουργούσε χώρο μέσα στο στομάχι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα μεγάλο γεύμα. Και το μεγάλο γεύμα; Ήταν η ίδια η γυναίκα!
Ευτυχώς για εκείνη, όπως αποδείχθηκε, είχε επισκεφθεί τον κτηνίατρο έστω στο «παρά πέντε». Πως άλλωστε να φανταστεί ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο, στην πραγματικότητα, ήταν ο επίδοξος δολοφόνος της, που πρώτα θα της έσπαγε τα κόκκαλα και μετά θα την καταβρόχθιζε;

Η εν λόγω τυχερή γυναίκα μπορεί να αγαπούσε το κατοικίδιο της, αλλά είχε ξεχάσει ότι ένα φίδι είναι ένα φίδι κι εκείνη το φύλαγε στον κόρφο της».

undefinedundefined

Ανατριχιαστικό! 23χρονη έκανε δώρο στο αγόρι της τον...αφαλό της!

Σίγουρα δε θα το ξεχάσει!

Ανατριχιαστικό! 23χρονη κοπέλα έκανε το πιο παράξενο δώρο στο αγόρι της! Του έδωσε τον..αφαλό της!

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου επιλέγουν να κάνουν ένα πιο περίεργο δώρο στον σύντροφο τους. Κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ κανένας να ξεχάσει!

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να ξεχάσει κάποιος ένα τόσο μοναδικό δώρο όπως είναι ένα αφτί, ή ακόμη καλύτερα, ο αφαλός της καλής του.

Ο λόγος για την 23χρονη Παουλίνα Κασίγιας Λαντέρος, η οποία είναι από την Γουαδαλαχάρα του Μεξικού. Η συγκεκριμένη κοπέλα βρήκε έναν πολύ απρόσμενο τρόπο για να ξεκόψει από την οικογένεια της με την οποία δεν ήταν και πολύ κοντά λόγω των αλλαγών που έκανε στο σώμα της, αλλά και λόγω των πολλών τατουάζ που είχε.

Ενώ ταυτόχρονα αυτή της η απόφαση την οδήγησε στο να κάνει ένα μοναδικό δώρο στον τότε σύντροφο της, Ντάνιελ.

Το 2015 λοιπόν, έκανε μια επέμβαση αφαίρεσης αφαλού, σκεπτόμενη όπως ανέφερε σε συνέντευξη της ότι αυτός ήταν ο ιδανικός τρόπος για να διακόψει μια και καλή τις σχέσεις της με την οικογένεια της.

Μετά την επέμβαση, έβαλε τον αφαλό της σε μια μικρή τσάντα μαζί με ένα σημείωμα για τον Ντάνιελ, όπου έγραφε το πόσο πολύ τον αγαπάει.

Τρία χρόνια μετά δηλώνει μετανιωμένη για αυτή της την κίνηση, μιας και ο γιατρός που την είχε αναλάβει της είχε δώσει πολύ κακές συμβουλές, με αποτέλεσμα να μολυνθεί και να μείνει αρκετές μέρες στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί καν να τεντωθεί ή να γελάσει.

Επιπλέον, δήλωσε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει θεραπευτεί πλήρως και ότι ποτέ δεν θα ανακάμψει 100%.

Για το μόνο που δεν μετάνιωσε είναι που τον δώρισε στον πρώην της, μιας και τον έχει φυλαγμένο γνωρίζοντας την ιστορία πίσω από αυτή της την κίνηση καθώς είναι μέχρι και σήμερα πολύ καλοί φίλοι. Τι να πει κανείς για τον αφαλό της αλληνής;!

undefinedundefinedundefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχιαστικό! Αυτό είναι το χαμένο 8ο θαύμα του κόσμου!

Ανατριχιαστικό! Το άγνωστο και σοκαριστικό θαύμα του Ταξιάρχη!

Διαβάστε περισσότερα παράξενα θέματα στο Youweekly.gr

Share