Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι 11+1 διάσημοι Έλληνες στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!

Γίνεται χαμός με τη νέα εφαρμογή!

Οι 11+1 διάσημοι Έλληνες στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 17.07.2019 13:30

Δείτε πώς θα είναι 11+1 διάσημοι Έλληνες στα βαθιά γεράματα και θα πάθετε πλάκα, ειδικά με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!

Η εφαρμογή στα social media που έχει κάνει πάταγο και όλοι θέλουν να δουν πώς θα μοιάζουν στο μέλλον!

Χαμός γίνεται στα social media με τις φωτογραφίες με γηρασμένα πρόσωπα, κάτι που συμβαίνει μέσω μίας εφαρμογής η οποία μεταφέρει το πρόσωπό σας στην ηλικία των 70 ετών!

Στο παιχνίδι έχουν διαρρεύσει και φωτογραφίες διάφορων προσώπων της showbiz, με αυτό του Σάκη Ρουβά αλλά και εκείνο της Φαίης Σκορδά να είναι όλα τα λεφτά! Και τώρα που λέμε για φίλτρα, είχατε δει την Φαίη χωρίς ίχνος ρετούς;

Δείτε τους

Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!

Σάκης Ρουβάς: Με αιμοβόρο βλέμμα! Η κλωτσιά που τρόμαξε και την Ζυγούλη! (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς με αιμοβόρο βλέμμα έριξε την κλωτσιά, η οποία τρόμαξε και την Κάτια Ζυγούλη!

Η στιγμή υπάρχει σε βίντεο, με τον τραγουδιστή να είναι άλλος άνθρωπος!

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται για διακοπές στη μαγευτική Σχοινούσα και από εκεί είπε το "ναι" στη μεγάλη πρόκληση!

Ο τραγουδιστής έκανε πράξη την πρόκληση που έχει γίνει... viral, με το #bottlecapchallenge, όπου πρέπει με μία στριφογυριστή κλοτσιά να βγάλει το μισοανοιγμένο καπάκι από το μπουκάλι!

Το μπουκάλι στήθηκε, ο Σάκης κατάφερε να βγάλει με επιτυχία το καπάκι (σ.σ. δεν ξέρουμε βέβαια πόσες λήψεις χρειάστηκαν), αλλά όλα τα λεφτά ήταν το βλέμμα του το οποίο θα τρόμαξε και την Κάτια Ζυγούλη! Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Τα "καυτά" γλωσσόφιλα! (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Ρουβάς: Τον έπιασε η κάμερα να δίνει φιλιά στο στόμα σε θαυμάστρια! Σάλος με τον τραγουδιστή!

Φαίη Σκορδά: Μέσα σε λευκή πετσέτα αλειμμένη με λάδι! Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Διαβάστε περισσότερα παράξενα θέματα στο Youweekly.gr

Share