Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η κρυφή προσευχή για να έρθουν λεφτά στη ζωή σας!

Θα σας βοηθήσει πολύ!

Η κρυφή προσευχή για να έρθουν λεφτά στη ζωή σας!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 18.07.2019 18:40

Αυτή είμαι η κρυφή προσευχή για να έχουν λεφτά στη ζωή σας. Πολλοί άνθρωποι παραπονούνται στις μέρες μας ότι είναι οικονομικά στριμωγμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές η βοήθεια είναι δίπλα μας αλλά εμείς την αγνοούμε. Η σωστή προσευχή προς τον σωστό Άγγελο και το όποιο πρόβλημα σας απασχολεί αρχίζει να λύνεται.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία πανίσχυρη προσευχή η οποία δεν είναι για πλουτισμό, αλλά σας βοηθάει στην άμεση επίλυση των οικονομικών σας θεμάτων από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάγγνωσης της. Απευθύνεστε στον Αρχάγγελο Σαχιήλ. Τον επικαλείστε για προσφορά οικονομικής ευημερίας και κοινωνικής υπόληψης.

Η προσευχή
"Θεέ μου,

Ομολογώ ότι έχω κάνει λάθη!

Ότι έχω συσσωρεύσει πολύ μεγάλα χρέη, και τώρα δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή η υπέρβαση μπορεί να γίνει χωρίς την βοήθεια σου!!!

Σε παρακαλώ, σε ικετεύω Κύριε, να μεσολαβήσουν για λογαριασμό μου για να μου παράσχουν τα οικονομικά μέσα έτσι ώστε να είμαι σε θέση να αναπνεύσω ξανά!

Σε παρακαλώ Κύριε συγχώρησε τις αμαρτίες μου! Περπάτησε μαζί μου και βοήθησε με να πάρω σωστές αποφάσεις στην διάρκεια της δικής μου ζωής!

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Α. Πνεύματος ,επικαλούμαι εσένα Αρχάγγελε Σαχιήλ για να έρθεις τώρα εδώ και να διακυβερνήσεις και να επιλύσεις όλα τα θέματα που σχετίζονται με υλικό πλούτο, κοινωνική υπεροχή-είσοδο σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα, ότι καλύτερο μπορεί να γίνει για την αλλαγή του δικού μου prestige, Πολιτική εξουσία, μεγάλες επιχειρήσεις ,τυχερά παιγνίδια, καινούριες σημαντικές φιλίες και όλα τα νομικά φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα πως να επιλυθούν με ανώδυνο τρόπο!

Εσύ είσαι αυτός στον οποίο μπορεί να γίνει επίκληση για οικονομική βοήθεια σε όλα τα οικονομικά μου θέματα!!!

Ξέρω ότι με ακούς και ότι είσαι εδώ για μένα.

Αμήν!"

Αυτή είναι η προσευχή που διώχνει του δαίμονες από μέσα σου!

Δείτε την για πρώτη φορά. αυτή είναι η προσευχή που που έδωσε στην δημοσιότητα το Άγιο Όρος και διώχνει τους δαίμονες από μέσα σου! Διαβάστε την προσεκτικά!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ:
Με την συνεχή αυτή ευχή θα διαλυθούν όλες oι εσωτερικές ταραχές, φόβοι, στενοχώριες και θα σε βοηθήσει ό Χριστός ν’ αποκτήσεις καρδίαν συντετριμμένην και τότε ακριβώς θα συντριβή εις την τελειότητα ή δύναμις του Σατανά.

Όπως κάποιος φοβάται να πιάσει με το χέρι του ένα πυρακτωμένο σίδερο, έτσι και ό διάβολος φοβάται την συντριβή της καρδίας, την οποίαν προκαλεί ή ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.

Ή συντριβή της καρδίας πού προκαλεί ή συνεπής αυτή ευχή διώχνει την αμαρτία και κάθε σατανική πονηρία, ταπεινώνει την Έπαρσιν του Εωσφόρου και εξασφαλίζει την σωτηρίαν της ψυχής.

Μπροστά εις την συντετριμμένην καρδίαν με την ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ό Σατανάς και οι δαίμονές του φεύγουν πιο γρήγορα και από την αστραπή.

Όπως δεν μπορείς να μετρήσεις τις κινήσεις των πτερών της μέλισσας όταν πετά, έτσι δεν μπορείς ν’ αντιληφθείς τα τόσον γοργά βήματα του Σατανά. όταν φεύγει από πρόσωπου της συντετριμμένης καρδίας με την συνεχή ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.

Όπως εκείνος πού ομιλεί δημόσια για τη φωτιά, μόλις περικυκλωθεί απ’ αυτήν αμέσως σταματά και φεύγει, έτσι και Σατανάς πού ομιλεί δημόσια για κάθε κακό, σταματά και φεύγει από προσώπου της συντετριμμένης καρδίας- ύστερα από την ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.

Όταν ό δαίμονας περιεργάζεται την καρδίαν σου πού λέγει την’ ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ. ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ, πρώτα ετοιμάζει τα βήματά του για να φύγει από τον φόβο του, μήπως συνετρίβη ή καρδία σου με την ευχή αυτή.

Κάθε αρετή φοβίζει τον δαίμονα, στό βαθμό πού φοβάται ό λαγός, όταν καταδιώκεται από τον σκύλο. Όπως ό λαγός αντιλαμβάνεται ότι δύσκολα διαφεύγει την καταδίωξιν των λαγωνικών, έτσι και ό δαίμονας είναι βέβαιος ότι περισσότερον από κάθε άλλην αρετήν θα τον φθάσει γρηγορώτερον ό κεραυνός της συντετριμμένης καρδίας από την ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.

Τα στρουθία δεν φοβούνται τόσον την ορμή του αετού, όσον φοβούνται οι δαίμονες την ορμή της συντετριμμένης καρδίας από την ευχή KYPΙE ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ. ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.

Όπως το φίδι περισσότερον από κάθε άλλη πληγή φοβάται τα νύχια του γάτου, έτσι και ό δαίμονας περισσότερον από κάθε άλλην αρετή φοβάται την συντριβή της καρδίας από την ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.

Φαρμακερά είναι στο φίδι τα νύχια του γάτου, άλλα στην ψυχή του ανθρώπου είναι επτά φορές πιο φαρμακερά τα νύχια του διαβόλου, ενώ ή συντριβή της καρδίας γι’ αυτόν είναι εβδομήντα επτά φορές πιο φαρμακερή από τα δικά του νύχια, ύστερα από την Ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.

Μη φοβηθείς την συντριβή της καρδίας σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σε φοβηθούν οι δαίμονες.

Εκείνος πού συντρίβει την καρδιά του με την ευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ. ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ, έχει τον σατανά σαν μυρμήγκι κάτω από τα πόδια του και δεν τον φοβίζει. Εκείνος δε πού δεν την συντρίβει, τον έχει κατεπάνω του σαν λιοντάρι και γι’ αυτό πάντοτε τον φοβάται. Ίδρωσες από την στενοχώρια σου προσευχόμενος εκ βαθέων και από καρδίας; Χαίρε, διότι εμιμήθης εμπράκτως τον Ιδρώτα του Χριστού σου, ο οποίος έγινε ως θρόμβος αίματος εις την προσευχήν του, πίπτοντας επι την γην.

Διασκευή και μεταγλώττιση από αρχαίο χειρόγραφο της Ί. Μονής Κωσταμονίτου. Αγίου Όρους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γέροντας Παΐσιος ανατριχιάζει: "Το Σάββατο θα..."

Ανατριχιαστική προφητεία του Γέροντα Παΐσιου: Ο καρκίνος θα πληθύνει στον κόσμο επειδή...

Διαβάστε περισσότερα παράξενα θέματα στο Youweekly.gr!

Share