Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πήγε στον γιατρό με πονόλαιμο μετά από 8 μέρες! Φρίκη θα προκληθεί όταν δείτε τι είχε μέσα του....

Προσοχή ακολουθεί πολύ σκληρή εικόνα!

Πήγε στον γιατρό με πονόλαιμο μετά από 8 μέρες! Φρίκη θα προκληθεί όταν δείτε τι είχε μέσα του....
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 13.08.2019 11:00
Follow us on Google News

Πήγε στον γιατρό με πονόλαιμο μετά από 8 μέρες αλλά κανείς δεν μπόρεσε να δει τι είχε! Όταν το κάνετε εσείς, θα προκληθεί φρίκη...

Ο άνδρας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός ακίνδυνου όγκου στον κοιλιακό τοίχωμα, αλλά η χειρουργική ομάδα παρέλειψε να του βγάλει την μασέλα πριν την επέμβαση. Επέστρεψε στο νοσοκομείο 6 ημέρες αργότερα, διαμαρτυρόμενος για αιμόπτυση και δυσκολία στην αναπνοή και την κατάποση, γεγονός που τον εμπόδιζε να φάει στέρεη τροφή.

Τελικά, χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση για την επίλυση του προβλήματος, με την περίπτωση να γίνεται γνωστή στο περιοδικό British Medical Journal την Δευτέρα. Ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, Χάριετ Κάνιφ, από το νοσοκομείο Τζέιμς Πάτζετ της ανατολικής Αγγλίας, καλεί τους χειρουργούς να διασφαλίζουν πως έχουν απομακρύνει τις μασέλες πριν από κάθε χειρουργική επέμβαση.

8χρονη πήγε για εγχείρηση και πάγωσαν οι γιατροί! Τι έβγαλαν από το στομάχι της;

Πήγε στον γιατρό με πονόλαιμο μετά από 8 μέρες! Φρίκη θα προκληθεί όταν δείτε τι είχε μέσα του....

Οι γιατροί άργησαν να διαπιστώσουν ότι είχε καταπιεί την μασέλα του
Όπως έγινε γνωστό, ο 72χρονος ασθενής, στην πρώτη του επιστροφή στο νοσοκομείο μετά τους αρχικούς πόνους που ένιωσε, οι γιατροί τον έστειλαν σπίτι του με αγωγή για στοματικό διάλυμα, αντιβιοτικά και στεροειδή, καθώς δεν ήταν σε θέση να διαγνώσουν το πρόβλημα.


Ο ασθενής υπέφερε από αιμορραγία και τρομερούς πόνους με αποτέλεσμα να πάει ξανά στο νοσοκομείο ηροκειμένου να εντοπίσουν το πρόβλημα
Αλλά επέστρεψε δύο ημέρες αργότερα με επιδείνωση των συμπτωμάτων και εισήχθη στο νοσοκομείο με υποψία πνευμονίας από αναρρόφηση. Τελικά, οι ακτινογραφίες έδειξαν ένα ημικυκλικό αντικείμενο στις φωνητικές του χορδές, που προκαλούσε εσωτερικές φουσκάλες και πρήξιμο.

Πήγε στον γιατρό με πονόλαιμο μετά από 8 μέρες! Φρίκη θα προκληθεί όταν δείτε τι είχε μέσα του....

Ο άνδρας τότε ενημέρωσε ότι είχε χάσει την μασέλα του κατά την αρχική επέμβαση στο νοσοκομείου, και τότε οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για τα ψεύτικα δόντια του, τα οποία και αφαίρεσαν με νέα επέμβαση.

Να σημειωθεί πάντως, πως δεν είναι το μοναδικό ευτράπελο που συμβαίνει σε χειρουργική επέμβαση.. Παλαιότερα, γιατροί στη Γερμανία είχαν ξεχάσει όχι ένα αλλά 16 αντικείμενα μέσα στο σώμα ασθενούς.

7χρονο αγόρι είχε 526 δόντια μέσα στο στόμα του! Όταν τον άνοιξαν οι γιατροί λιποθύμησαν από το σοκ!

7χρονο αγόρι είχε 526 δόντια μέσα στο στόμα του και δεν κάνουμε πλάκα! Όταν τον άνοιξαν οι γιατροί λιποθύμησαν από το σοκ - Όλες οι σκληρές εικόνες!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατροί στην Ινδία, με αυτό που είδαν στο στόμα ενός 7χρονου αγοριού. Τι ήταν αυτό; Το αγόρι είχε συνολικά 526 δόντια!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Τσενάι. Ο 7χρονος παραπονιόταν για πόνους στο σαγόνι του, και τον περασμένο μήνα εισήχθη στο νοσοκομείο, αφού είχε πρηστεί η περιοχή των γομφίων του στη δεξιά πλευρά της κάτω γνάθου του

Όταν οι γιατροί έβγαλαν ακτινογραφία το στόμα του, βρήκαν έκπληκτοι έναν σάκο ενσωματωμένο στην κάτω γνάθο, γεμάτο με «μη φυσιολογικά δόντια», δήλωσε στο CNNi η Δρ. Prathiba Ramani, επικεφαλής της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Παθολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Saveetha Dental College. Οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσουν τον εν λόγω σάκο, ωστόσο, αφιέρωσαν χρόνο για να εξετάσουν το κάθε δόντι ξεχωριστά, προτού επιβεβαιώσουν τα ευρήματά τους.

Κρήτη: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι «ψάρεψε» ένας ψαράς! Δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Η ομάδα χρειάστηκε τέσσερις με πέντε ώρες για να αδειάσει το σάκο από τα εκατοντάδες δόντια που περιείχε. «Υπήρχαν συνολικά 526 δόντια από 0,1 έως 15 χιλιοστά. Ακόμα και το μικρότερο δόντι είχε ρίζα και σμάλτο, που έδειχνε ότι επρόκειτο για δόντι», δήλωσε η Ramani.

Το αγόρι πήρε εξιτήριο τρεις μέρες μετά την εγχείρηση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Όπως είπε η Ramani, το αγόρι έπασχε από μια πολύ σπάνια κατάσταση που ονομάζεται σύνθετο οδόντωμα. Αυτό που το προκάλεσε δεν είναι σαφές, αλλά θα μπορούσε να είναι γενετικό ή θα μπορούσε να οφείλεται σε περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, όπως η ακτινοβολία.

7χρονο αγόρι είχε 526 δόντια μέσα στο στόμα του! Όταν τον άνοιξαν οι γιατροί λιποθύμησαν από το σοκ!7χρονο αγόρι είχε 526 δόντια μέσα στο στόμα του! Όταν τον άνοιξαν οι γιατροί λιποθύμησαν από το σοκ!7χρονο αγόρι είχε 526 δόντια μέσα στο στόμα του! Όταν τον άνοιξαν οι γιατροί λιποθύμησαν από το σοκ!7χρονο αγόρι είχε 526 δόντια μέσα στο στόμα του! Όταν τον άνοιξαν οι γιατροί λιποθύμησαν από το σοκ!

funtime.gr

Επιστήμονες προειδοποιούν! Αν δείτε αυτό το πλάσμα στις διακοπές σας κάντε τον σταυρό σας! (Βίντεο)

Επιστήμονες προειδοποιούν! Αν δείτε αυτό το πλάσμα στις διακοπές σας κάντε τον σταυρό σας!

Αυτά τα παράξενα ζώα ζουν στην χώρα μας και όχι μόνο δεν γνωρίζεις καν την ύπαρξή τους, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο επικίνδυνα είναι για σένα.

Πόσο μάλλον όταν κάθε άλλο παρά... άγρια φαίνονται.

Πάρτε για παράδειγμα την τριχωτή... κάμπια της φωτογραφίας! Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι κάτι που μοιάζει με... περουκίνι; (Αν φυσικά εξαιρέσουμε την περίφημη... σκεπαστή!)

Όσο και αν το... διαβολάκι στον έναν ώμο θα σας παροτρύνει να τη χαϊδέψετε, εμείς (το «αγγελάκι» ντε) στον άλλο, θα σας συμβουλέψουμε να μην το κάνετε.

Παράξενο φαινόμενο! Άλλαξε χρώμα η θάλασσα στα Χανιά!

Ζουν μάλιστα σε αυτήν τόσα παράξενα ζώα που όχι μόνο δεν γνωρίζεις καν την ύπαρξή τους, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο επικίνδυνα είναι για σένα. Πόσο μάλλον όταν κάθε άλλο παρά... άγρια φαίνονται.

Πάρτε για παράδειγμα την τριχωτή... κάμπια της φωτογραφίας! Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι κάτι που μοιάζει με... περουκίνι; (Αν φυσικά εξαιρέσουμε την περίφημη... σκεπαστή!)

Όσο και αν το... διαβολάκι στον έναν ώμο θα σας παροτρύνει να τη χαϊδέψετε, εμείς (το «αγγελάκι» ντε) στον άλλο, θα σας συμβουλέψουμε να μην το κάνετε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτή είναι η εικόνα που έχει προκαλέσει χαμό! Είναι «πονηρό» ή είστε πονηρό μυαλό;

Έρχεται το «Μαύρο Φεγγάρι»! Το σπάνιο φαινόμενο που θα σας "μαγέψει"!

Διαβάστε περισσότερα παράξενα στο Youweekly.gr

Share