Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φοράτε βραχιολάκια στο πόδι; Μόλις δείτε τι σημαίνουν, θα τα πετάξετε όλα!

Τα απόκρυφα σύμβολα στα πιο αθώα κοσμήματα!

Φοράτε βραχιολάκια στο πόδι; Μόλις δείτε τι σημαίνουν, θα τα πετάξετε όλα!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 14.08.2019 11:05

Σίγουρα φοράτε κι εσείς βραχιολάκια στο πόδι, όμως μόλις δείτε τι σημαίνουν θα τα πετάξετε όλα!

Για τις περισσότερες γυναίκες, πρόκειται απλά για ένα αξεσουάρ.

Στην αρχαία Αίγυπτο, οι γυναίκες όλων των κοινωνικών τάξεων φορούσαν τα βραχιόλια στο πόδι ως διακοσμητικό και κατασκευαζόντουσαν από διάφορα μέταλλα. Οι πλούσιες κυρίες επέλεγαν τα χρυσά βραχιόλια σε αντίθεση με τις φτωχές που έπρεπε να φορούν τα κοσμήματα από ασήμι ή σίδερο. Μερικές πηγές ισχυρίζονται πως τα συγκεκριμένα βραχιόλια χρησιμοποιούνταν από τους λάτρεις μιας θεότητας που ονομαζόταν Βάαλ και επέβαλε τη χρήση τους στις πoρνες. Αυτή ήταν μια ένδειξη για να αναγνωρίζονται εύκολα οι ατυχείς γυναίκες.

Σήμερα, οι Αιγύπτιες δεν φορούν δημόσια τις αλυσίδες για το πόδι μιας και ο ισλαμικός συντηρητισμός θεωρεί την χρήση τους «απρεπή.» Ωστόσο, εξακολουθούν να τα φορούν οι χορεύτριες σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Οι αλυσίδες για το πόδι με κουδουνάκια φοριούνται συχνά από χορεύτριες.

Μαλλιοτράβηγμα - έπος για parking στην Κόρινθο! «Είσαι τσόκαρο! Θα μου κάνεις τα 3... 2!»

Από την άλλη πλευρά, στην αρχαία κουλτούρα της Ινδίας, αυτά τα κοσμήματα επιλέγονταν επί το πλείστον από τις παντρεμένες γυναίκες. Με αυτό τον τρόπο, τα μέλη της οικογένειας καταλάβαιναν πως έρχεται από τον θόρυβο που έκαναν. Έτσι, θα την υποδεχόντουσαν με σεβασμό. Τα μέλη δεν έπρεπε να πιάνονται επ’αυτοφώρω ενώ μιλούσαν για ακατάλληλα πράγματα. Οι χορεύτριες φορούσαν αλυσίδες ποδιού με μικρά κουδουνάκια. Τη δεκαετία του 1970, οι γυναίκες που αποτελούσαν μέλη της «σε ξουαλικής επανάστασης» φορούσαν επίσης αυτά τα βραχιόλια ποδιού. Ίσως, ο συνδυασμός των παραπάνω πολιτισμικών επιρροών να επηρέασαν τον συμβολισμό αυτών των κοσμημάτων ως σήμερα.

Παρόλο που πολλές γυναίκες σήμερα ίσως σκεφτούν πως πρόκειται απλά για ένα αξεσουάρ, παραμένει ένα ευρέως αναγνωρισμένο σύμβολο. Υποδηλώνει πως μια γυναίκα είναι παντρεμένη ή δεσμευμένη αλλά ακόμη διαθέσιμη σε άλλους άνδρες για σε ξουαλικές δραστηριότητες με τη συγκατάθεση ή την ενθάρρυνση του συζύγου. Όταν το βραχιολάκι ποδιού φοριέται από μια παντρεμένη γυναίκα, είναι σύμβολο πως είναι ανοιχτή σε σχέσεις και επαφές με άνδρες εκτός από τον σύζυγό της. Μια γυναίκα που παντρεύτηκε αλλά φοράει αυτό το κόσμημα συχνά αναφέρεται και ως «Θερμή σύζυγος».

Μια τέτοια σύζυγος είναι αφοσιωμένη στον άνδρα της αλλά εκμεταλλεύεται την ελευθερία του γάμου της που έχει συμφωνηθεί για να απολαύσει προσωπικές συναντήσεις με άλλους άνδρες. Η αλυσίδα ποδιού που φορά, είναι σημάδι πως είναι διαθέσιμη μέχρι σήμερα σε άλλους άνδρες με την άδεια και την έγκριση του συζύγου της. Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αυτό το συμβολισμό, ένα βραχιόλι ποδιού είναι απλά ένα κόσμημα και δεν έχει καμία άλλη έννοια. Εδώ υπάρχει μια παγίδα: Είναι δύσκολο να πει κανείς πια γυναίκα το φορά ως αξεσουάρ και ποια επειδή υποδηλώνει αυτό που είναι. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές «θερμές γυναίκες» επιλέγουν να φορούν μια απλή αλυσίδα για να κρατούν τον τρόπο ζωής τους κρυφό. Υπάρχουν ορισμένα κοσμήματα τέτοιου τύπου που κάνουν την παρουσία της πιο εμφανή.

2 αρσενικά σύμβολα και 1 θηλυκό σύμβολο

Φοράτε βραχιολάκια στο πόδι; Μόλις δείτε τι σημαίνουν, θα τα πετάξετε όλα!

Είναι αρκετά προφανές, σωστά;

Το γράμμα Q ή το σύμβολο της Ντάμας Πίκα από το χαρτί της τράπουλας συνήθως συνοδεύεται από ένα παρόμοιο τατουάζ. Αυτό σημαίνει πως η «θερμή γυναίκα» έχει προτίμηση προς τους μελαψούς άνδρες.

Φοράτε βραχιολάκια στο πόδι; Μόλις δείτε τι σημαίνουν, θα τα πετάξετε όλα!

Αν το βραχιολάκι περιέχει καρδιές αυτό σημαίνει πως η γυναίκα είναι αφοσιωμένη στον σύζυγό της αλλά είναι ελεύθερη να βγει ραντεβού με άλλους άνδρες και να κάνει σχέσεις με αμοιβαία οφέλη.

Φοράτε βραχιολάκια στο πόδι; Μόλις δείτε τι σημαίνουν, θα τα πετάξετε όλα!

Όταν ένα βραχιόλι έχει ένα κρεμαστό κλειδί, αυτό σημαίνει πως ο σύζυγος είναι «κλειδωμένος» και η γυναίκα κρατά το κλειδί της ευτυχίας του. Δεν μπορεί να φτάσει σε κορύφωση χωρίς την άδεια της συζύγου του.

Φοράτε βραχιολάκια στο πόδι; Μόλις δείτε τι σημαίνουν, θα τα πετάξετε όλα!

Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά σοκαριστικά.

Άφηνε τα σκουπίδια της στην είσοδο και την έκαναν «ξεφτίλα»! Η ανακοίνωση που έγινε viral!

Άφηνε τα σκουπίδια της στην είσοδο και την έκαναν «ξεφτίλα»! με μια μόνο ανακοίνωση! Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά!

Κατά καιρούς στις εισόδους των πολυκατοικιών έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα μηνύματα που έχουν γίνει viral. Αυτό όμως, σίγουρα δεν το έχουμε ξαναδεί!

Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία για την πολυκατοικία με το επικότερο μήνυμα όλων των εποχών, αλλά αξίζει τουλάχιστον ένα «μπράβο»... Δείτε το μήνυμα και τα σχόλια δικά σας!

Αποκλείεται: Δείτε πως είναι σήμερα το μωρό γίγαντας που έγινε θέμα στις ειδήσεις το 1983!

Άφηνε τα σκουπίδια της στην είσοδο και την έκαναν «ξεφτίλα»! Η ανακοίνωση που έγινε viral!

8χρονη πήγε για εγχείρηση και πάγωσαν οι γιατροί! Τι έβγαλαν από το στομάχι της;

8χρονη πήγε για εγχείρηση και πάγωσαν οι γιατροί με αυτό που έβγαλαν από το στομάχι της! Αντέχετε να το δείτε;

Η κοπέλα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πονόκοιλο ενώ είχε σταματήσει να τρώει αρκετές ημέρες.

Οι γιατροί αρχικά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν κάποιο πρόβλημα και αποφάσισαν να κάνουν γαστροσκόπηση στο μικρό κορίτσι για να ανακαλύψουν τυχόν προβλήματα.

Ανατριχιαστικό! Αυτό που έβγαλαν από το στόμα ενός 7χρονου θα σας τρομάξει...

Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία, οι γιατροί έμειναν αποσβολωμένοι με όσα έβλεπαν στο στομάχι του παιδιού και αμέσως το έβαλαν στο χειρουργείο. Η μικρή είχε καταπίει τα ίδια της τα μαλλιά, με τους γιατρούς να αφαιρούν μια τεράστια μπάλα από το στομάχι της καθώς πάσχει από το σύνδρομο της Ραπουνζέλ.

8χρονη πήγε για εγχείρηση και πάγωσαν οι γιατροί! Τι έβγαλαν από το στομάχι της;8χρονη πήγε για εγχείρηση και πάγωσαν οι γιατροί! Τι έβγαλαν από το στομάχι της;

Ανατριχιαστικό! 45χρονη γυναίκα ήταν παγιδευμένη για 6 ημέρες σε ΙΧ! Δε φαντάζεστε πως επιβίωσε...

Ανατριχιαστικό περιστατικό με μια 45χρονη γυναίκα, η οποία ήταν παγιδευμένη για 6 ημέρες σε ΙΧ! Δε φαντάζεστε πως επιβίωσε...

Σαν από θαύμα επέζησε στο Βέλγιο μια 45χρονη που παγιδεύθηκε επί έξι μέρες στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της στη διάρκεια του πρόσφατου κύματος καύσωνα που σάρωσε την Ευρώπη, πίνοντας νερό της βροχής που μάζευε σ’ ένα πακέτο τσίχλες!

Η Κορίν Μπαστίντ εξαφανίστηκε στις 23 Ιουλίου κοντά στη Λιέγη. Το αυτοκίνητό της είχε πέσει σε χαντάκι απόμερης περιοχής κι η 45χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο ΙΧ της.

Αναρρώνοντας στο κρεβάτι νοσοκομείου η Μπαστίντ είπε στο δίκτυο RTBF του Βελγίου ότι το κινητό της δεν σταμάτησε να χτυπά από το πρώτο βράδυ της εξαφάνισής της, αλλά δεν μπορούσε να το φτάσει, γιατί οι φρικτοί πόνοι την εμπόδιζαν να απλώσει το χέρι της.

Ανατριχιαστικό! 45χρονη γυναίκα ήταν παγιδευμένη για 6 ημέρες σε ΙΧ! Δε φαντάζεστε πως επιβίωσε...

«Δρόσιζα το στόμα μου μ' ένα βρεγμένο κλαδί»
«Έχασα της αισθήσεις μου. Ο πόνος ήταν πολύ δυνατός. Κάθε φορά που κουνούσα το χέρι μου λιποθυμούσα», είπε. Το επόμενο πρωί η μπαταρία του κινητού της εξαντλήθηκε κι η γυναίκα δεν μπορούσε να βγει απ’ το αυτοκίνητο καθώς αδυνατούσε να κουνήσει το ένα από τα πόδια της. Ούρλιαζε ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια, αλλά κανείς δεν την άκουγε. Κι όπως είπε, επέζησε πίνοντας νερό της βροχής την ώρα που ο υδράργυρος έδειχνε έως και 41,7 βαθμούς Κελσίου στο Βέλγιο. Τελικά κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου με το ένα πόδι και να συρθεί έξω πάνω στα σπασμένα γυαλιά από τα παράθυρα και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. «Πήρα ένα βρεγμένο κλαδί και το έφερα στο στόμα μου για να δροσιστώ. Δεν πεινούσα, όμως. Το δυσκολότερο ήταν που ήμουν ξαπλωμένη πάνω στα γυαλιά. Όποτε προσπαθούσα να κινηθώ λίγο, μου έσκιζαν την πλάτη».

Η 45χρονη κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή φέρνοντας στο μυαλό της τα παιδιά της μέχρι που την εντόπισε την περασμένη Δευτέρα μια γυναίκα, που μετείχε στις έρευνες μετά τις σχετικές εκκλήσεις των βελγικών Αρχών. «Δεν έχω λόγια να την ευχαριστήσω. Είδε το αυτοκίνητο στο χαντάκι, πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι η Κορίν. Μου είπε ότι με αναζητούσαν. Έμεινε μαζί μου μέχρι να φθάσει βοήθεια. Είναι ο φύλακας άγγελός μου», είπε η γυναίκα μετά την οδυνηρή περιπέτεια που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή...

Ανατριχιαστικό! 45χρονη γυναίκα ήταν παγιδευμένη για 6 ημέρες σε ΙΧ! Δε φαντάζεστε πως επιβίωσε...

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτή είναι η εικόνα που έχει προκαλέσει χαμό! Είναι «πονηρό» ή είστε πονηρό μυαλό;

Έρχεται το «Μαύρο Φεγγάρι»! Το σπάνιο φαινόμενο που θα σας "μαγέψει"!

Διαβάστε περισσότερα παράξενα στο Youweekly.gr

Share