Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορίτσια δώστε προσοχή! Σε αυτό το site μπορείτε να «νοικιάσετε» άνδρες για μια βραδιά!

Πολύ χρήσιμο για εσάς που δεν έχετε χρόνο για σχέση και ρομαντισμούς!

Κορίτσια δώστε προσοχή! Σε αυτό το site μπορείτε να «νοικιάσετε» άνδρες για μια βραδιά!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 20.09.2019 15:49

Κορίτσια δώστε προσοχή, σε αυτό το site μπορείτε να «νοικιάσετε» άνδρες για μια βραδιά. Για εσάς που είστε ελεύθερες και λόγω δουλειάς δεν έχετε χρόνο για σχέση.

Αρκετές γυναίκες έχουν ως πρώτο στόχο την καριέρα τους με αποτέλεσμα να μην έχουν χρόνο για ρομαντισμό και συντρόφους. Αυτό όμως δεν σταματά και την επιθυμία τους για σeξ, ακόμα και αν είναι της μίας βραδιάς. Έτσι σε ένα περιβάλλον όπου ο χρόνος είναι χρήμα το επόμενο βήμα είναι να επιλέξουν έναν ερaστή από το ιντερνετ.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ο ιστότοπος Cowboys4Angels που συνδέει άνδρες μοντέλα με γυναίκες που είναι πρόθυμες να πληρώσουν. Μάλιστα η "υπηρεσία" σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και ιδρυτή Garren James διατίθεται αποκλειστικά για γυναίκες με αποτέλεσμα να διώχνει συνεχώς άνδρες πελάτες "Ένας ομοφυλόφιλος άντρας με μια αναζήτηση στο Google θα βρει εκατοντάδες site τέτοιου τύπου σε αντίθεση με μια γυναίκα που δεν θα βρει σχεδόν κανένα".

Οι 6 αποτελεσματικότεροι τρόποι για να πλησιάσεις εκείνον που σου αρέσει!

Σύμφωνα με τον James μέχρι το 2014 η επιχείρησή του έφτασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια σε συνολικές πωλήσεις. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. "Τους πρώτους μήνες είχαμε ίσως μόνο έναν πελάτη...μέχρι που πήγαμε στο The Tyra Banks Show. Και από το πουθενά την ημέρα που προβλήθηκε η εκπομπή γίναμε η νούμερο ένα αναζήτηση στο Google σε όλη την Αμερική".

Το πληρωμένο σeξ είναι φυσικά ένα από τα παλαιότερα επαγγέλματα του κόσμου αλλά μέχρι και σήμερα είναι ένας κλάδος που απευθύνεται κυρίως σε άνδρες. Όμως στον 21ο αιώνα οι γυναίκες διεκδικούν και κερδίζουν την ισότητα βήμα προς βήμα ακόμα και στις "δουλειές" της κρεβατοκάμαρας.

"Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί οι γυναίκες θα έπρεπε να πληρώσουν για να έχουν μια ανδρική συντροφιά" λέει ο Tommy, ένας από τους πιο πετυχημένους ζιγκολό της πλατφόρμας. "Όμως στο τέλος της ημέρας, όπως και οι άντρες, οι γυναίκες θέλουν να έχουν κάποιον ελκυστικό να τις επιβεβαιώσει και να τις κάνει να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους."

Πηγή: e-radio.gr

Κορίτσια προσοχή! Αλειφτείτε με αυτό το μυρωδικό και θα τον κάνετε δικό σας!

Κορίτσια προσοχή! Αλειφτείτε με αυτό το μυρωδικό και θα τον κάνετε δικό σας! Οι έρευνες μίλησαν! Ποιες είναι διεγερτικές για άνδρες και ποιες για γυναίκες.

Έρευνες έδειξαν ότι συγκεκριμένες μυρωδιές, μπορούν να προκαλέσουν διέγερση, όπως ακριβώς και τα διεγερτικά χάπια που χορηγούν οι γιατροί. Συγκεκριμένα βρέθηκε πως υπάρχουν μυρωδιές που ενισχύουν τη διάθεση και των δύο φύλων, ενώ κάποιες μυρωδιές επιδρούν διαφορετικά σε άνδρες και γυναίκες.

Αυτές οι μυρωδιές είναι διεγερτικές για άνδρες και γυναίκες

Η λεβάντα ανατριχιάζει τους άνδρες, η μυρωδιά της καραμέλας μπορεί να αναστατώσει μια γυναίκα. Η μυρωδιά του αγγουριού και του ταλκ, συγκινούν το θηλυκό φύλο, ενώ η γλυκόριζα συγκινεί τους άνδρες.

Θέλει τρόπο! Να πως θα ρίξεις στο κρεβάτι έναν Αιγόκερω!

Η μυρωδιά όμως που διεγείρει και τα δύο φύλα, και μάλιστα τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, ήταν η μυρωδιά της κανέλας. Ο εγκέφαλος και των δύο φύλων ανταποκρίθηκε θετικά, ενώ τονώθηκε η κυκλοφορία του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, και αυξήθηκε η θερμοκρασία του σώματος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πώς θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου είναι γκέι; Αυτά είναι τα σημάδια!

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις στην συγκατοίκηση και σκοτώνεις τον έρωτα!

Διαβάστε περισσότερες παράξενες ειδήσεις στο youweekly.gr

Share