Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το τραγούδι που έβγαλαν οι Κινέζοι για να ξορκίσουν τον κορωνοϊό

Οι στίχοι του είναι απλά επικοί

Το τραγούδι που έβγαλαν οι Κινέζοι για να ξορκίσουν τον κορωνοϊό
ΠΑΡΑΞΕΝΑ 27.02.2020 12:04
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο θανατηφόρος ιός συνεχίζει να "χτυπά" παγκοσμίως και το τραγούδι που έβγαλαν οι Κινέζοι για να ξορκίσουν τον κορωνοϊό θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Οι στίχοι είναι μοναδικοί, όπως και ο ρυθμός.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν δώδεκα καλλιτέχνες από τη Μαλαισία βρέθηκαν μαζί σε ένδειξη υποστήριξης στους Κινέζους πολίτες. Το τραγούδι τους με τίτλο «You Are Not Alone» (Ni Cong Bu Shi Yi Ge Ren), έχει σκοπό να εμψυχώσει τον λαό.

Ο τραγουδιστής Zhao Kai Yi, δήλωσε για αυτό, «Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουν την κατάσταση εδώ στην Κίνα. Ο Ong ήθελε να γράψω ένα τραγούδι για να δείξω ότι οι καρδιές μας είναι πάντα μαζί. Πολλοί άλλοι μπορεί να γράφουν παρόμοια τραγούδια, αλλά θέλουμε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι συνεργαζόμαστε χέρι-χέρι».

Και ο μουσικός παραγωγός, Ong Peng Chu, που μίλησε με τον Zhao, συμπλήρωσε, «Ως Κινέζοι στο εξωτερικό, ανησυχούμε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ. Έτσι, κυκλοφορήσαμε ένα τραγούδι με τίτλο "You Are Not Alone", το οποίο θα έχει παγκόσμια εμβέλεια, ώστε οι Κινέζοι που βρίσκονται στην εντός της Κίνας να γνωρίζουν την υποστήριξή μας στις άοκνες προσπάθειές τους».

Εκτός από το τραγούδι που έβγαλαν οι Κινέζοι, παρόμοια ιδέα για τον Κορωνοϊό είχαν και στην Σιγκαπούρη

Μια ομάδα καλλιτεχνών, κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή τραγούδι με τίτλο «The Light», ώστε να συμπαρασταθούν σε όλα τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού, θέλοντας να τους δώσουν λίγη ελπίδα.

Το τραγούδι συνέθεσε ο Jarrell Huang, νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού SPOP και τη JJ Neo, και το ερμηνεύουν οι Fang Rong, Daryl-Ann, Felicia Chin, Desmond Tan, James Seah, Richie Koh, Sharon Shobana και Liwani Izzati. Δείτε επίσης τι συμβαίνει με το νέο ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό! Ποια τα νεότερα;

Ο Jarrell Huang τόνισε, «Ελπίζω όλοι να ενθαρρυνθούν, να δουν το φως στο τέλος του τούνελ και να βρουν την δύναμη να ξεπεράσουν την κρίση όλοι μαζί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα στην Λάρισα

Κορωναϊός: Απολυμαίνεται το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης - Τι είχε κάνει η 38χρονη εκεί;

Share