Αυτό είναι το μυστικό μου για τέλειο gym style!

Αρθρογράφος: Ελισάβετ & Ειρήνη Αϊνατζιόγλου
Ελισάβετ & Ειρήνη Αϊνατζιόγλου
Αυτό είναι το μυστικό μου για τέλειο gym style!

Αγαπημένα μου sporty girls όπως κι εσείς έτσι κι εγώ, θέλω οι εμφανίσεις μου στο γυμναστήριο να είναι πάντα μοντέρνες και stylish σε σημείο που να μην χρειάζεται να αλλάξω outfit για έναν καφέ με την κολλητή μου μετά το pilates.

Με αυτή τη λογική, εμπιστεύομαι απόλυτα τα shiny αλλά και matte leggings της PCP Clothing, ένα ελληνικό brand που εδώ και πέντε χρόνια λανσάρει τα πιο stylish athleisure σχέδια σε τέλεια χρώματα, από 100% ανακυκλώσιμα υλικά που δίνουν στο αθλητικό μου outfit απίστευτο στυλ και άνεση! Εμπιστεύομαι απόλυτα τα T-shirt και τα κολάν - έχουν σούπερ εφαρμογή - ενώ το καλοκαίρι στην παραλία θα με δεις μόνο με μπικίνι αλλά και ολόσωμα μαγιό από το PCP Clothing.

Eπειδή θέλω να σας προτείνω πάντα τα καλύτερα, σας δίνω την ευκαιρία να κερδίσετε ένα όμορφο και πρακτικό σύνολο από το PCP Clothing με ένα T-shirt με λαμπερά swarovski στοιχεία και κολάν που θα φοράς μέσα κι έξω από το γυμναστήριο! Θα το κερδίσει μια τυχερή από εσάς για sporty chic εμφανίσεις αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω 5 απλά βήματα!


Κάντε follow στο instagram
1) @elion_ang
2) @youweekly.gr
3) @pcpclothing
4) like το post του διαγωνισμού
5) και tag 2 φίλες σας στο post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr

Η νικήτρια θα βγει από τα post στο instagram του youweekly.gr στις 20/05!!
Καλή επιτυχία!!!

*Η νικήτρια είναι η ianthi_kk