Θα ξετρελαθείς με την ασύμμετρη animal print φούστα από τα Bershka - Ιδανική για βραδινό ποτό

Βγαίνει σε 3 χρώματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα ξετρελαθείς με την ασύμμετρη animal print φούστα από τα Bershka - Ιδανική για βραδινό ποτό

Όσο ανοίγει ο καιρός άλλο τόσο ανοίγει και η διάθεση μας και για το λόγο αυτό τα βραδινά ποτά και οι έξοδοι θα πάρουν φωτιά. Είναι γεγονός πως τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε μια παραπάνω όρεξη για βόλτες και ακόμα παραπάνω για να κάνουμε τους αγαπημένους συνδυασμούς σε ρούχα.

Όσα κομμάτια και να έχεις στην ντουλάπα σου και ό,τι και να έχεις φανταστεί να φορέσεις από εδώ και πέρα, η animal print με ζεβρέ decent φούστα από τα Bershka είναι αυτό που θα κάνει χαμό και αν δεν το έχεις πρέπει να το αποκτήσεις.

Η αλυσίδα έχει φροντίσει, για τις λιγότερο τολμηρές, να την κυκλοφορήσει και σε άσπρο, μαύρο και φούξια χρώμα, μιας και το μίνι - ασύμμετρο σχέδιο της δεν την κάνει και πάλι συνηθισμένη. Η τιμή της στα 15,99 ευρώ είναι ένας ακόμα λόγος να τρέξεις στο πρώτο κατάστημα, που θα βρεις. Και αν θες να βάλεις κάτι απλό και παράλληλα ανοιχτό από πάνω σου έχουμε το super top από bershka σε πολλές αποχρώσεις, το οποίο είναι και κορμάκι για να μην το τραβάς συνέχεια μέσα από τη φούστα.

Θα τρελαθείς με την ασύμμετρη animal print φούστα από τα Bershka

Bershka φούστα

Συνδύασε τη με αυτά τα must have ψιλοτάκουνα πέδιλα

Το καλοκαίρι έρχεται, η διάθεση ανεβαίνει και οι βραδινές βόλτες ολοένα και θα πληθαίνουν. Για αυτό λοιπόν ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με νέα ρούχα και καινούργια φυσικά παπούτσια. Εμείς με μια ματιά που ρίξαμε, βρήκαμε στα Bershka το απόλυτο ζευγάρι πέδιλα.

Τα συγκεκριμένα είναι μαύρα, βγαίνουν ωστόσο και χρυσά μεταλλιζέ και είναι η απόλυτη τάση της μόδας. Μπορεί να είναι ψηλά, ωστόσο είναι πολύ άνετα μιας και έχουν και χοντρό τακούνι αλλά και μεγάλη φιάπα.

Μπορείς να τα φορέσεις άνετα στο ποτό σου και επίσης συνδυάζεται υπέροχα τόσο με ένα παντελόνι, όσο όμως και με κάτι κοντό, όπως δηλαδή φούστα ή φόρεμα (όπως για παράδειγμα αυτό που κοστίζει μόλις 6 ευρώ!).

  • Ref 1706/960/040
  • 35.99 €
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Ύψος τακουνιού: 10 cm. Ύψος πλατφόρμας: 2 cm.
  • AIRFIT®. ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΛΑΤΕΞ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • Πέδιλα με τακούνι με πλατφόρμα σε μαύρο χρώμα. Από λουστρίνι με γυαλιστερό φινίρισμα. Κούμπωμα με μπαρέτα με αγκράφα.

Σύνθεση

  • Κόψιμο
  • 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Φόδρα

  • 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Σόλα

  • 100% TPU

Bershka πέδιλα

TAGS