15 + 1 super ιδέες δώρων για την Γιορτή της Μητέρας!

Αυτά τα δώρα θα κάνουν την μαμά σου να αισθάνεται σαν...βασίλισσα!

15 + 1 super ιδέες δώρων για την Γιορτή της Μητέρας!

Αγαπημένες μας φίλες, Γεια σας!

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και η αλήθεια είναι πως, όπως σε εμάς έτσι και σε σένα, πολλά πράγματα έχουν περάσει από το μυαλό σου για το τι δώρο θέλεις να πάρεις στην αγαπημένη σου μανούλα αλλά για τίποτα από αυτά δεν είσαι πραγματικά σίγουρη.

Και όσο το σκέφτεσαι και το ψάχνεις, συνειδητοποιείς πως οι μαμάδες μας είναι τα μοναδικά αυτά υπέροχα πλάσματα πάνω στον πλανήτη, που με μια αγκαλιά και ένα "σ'αγαπώ", είναι ευτυχισμένες. Επειδή όμως αυτό το ξέρουμε και τους το αναγνωρίζουμε δεν σημαίνει ότι οι φετινές επιλογές μας θα πρέπει να είναι το ίδιο κλισέ με τις προηγούμενες. Επειδή λοιπόν η κάθε μαμά αξίζει το καλύτερο, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικές ιδέες και λύσεις για αυτήν την υπέροχη μέρα!

Δες παρακάτω τα δώρα:

1. Ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι πάντα απαραίτητο. Ιδιαίτερα τώρα που η ηλιοφάνεια γίνεται όλο και πιο έντονη. Αν λοιπόν η μαμά σου χρειάζεται ένα καινούργιο ζευγάρι, δεν έχεις παρά να προνοήσεις για εκείνη. Υπάρχουν πολλά και γνωστά καταστήματα οπτικών όπου μπορείς να βρεις υπέροχα σχέδια σε πολύ καλές τιμές!

2. Μια θήκη για το κινητό της

Μήπως η μαμά σου χρειάζεται μία θήκη για το κινητό της; Αν ναι, τότε να είσαι σίγουρη πως βρήκες αυτό που ψάχνεις: Ένα εύκολο, πρακτικό, οικονομικό δώρο που μπορείς να βρεις ανάμεσα σε πολλές επιλογές.

3. Ένα αλυσιδάκι γυαλιών .

Έχουν έρθει ξανά στη μόδα, είναι το Νο1 fashion Trend στα αξεσουάρ και παράλληλα και μία πάρα πολύ καλή λύση για τις μαμάδες που ψάχνουν τα γυαλιά τους... συνέχεια. Αν η αγαπημένη ατάκα της μαμάς σου τον τελευταίο καιρό είναι: "Έχει δει κανείς τα γυαλιά μου;" τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

4. Ένα "mom and daughter αξεσουάρ

Εάν υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο ανάμεσα σε εσένα και τη μητέρα σου, τότε επίλεξε ένα αξεσουάρ που θα το εκφράζει και θα το έχετε μόνο οι δύο σας. Θα είναι ένα ιδιαίτερο και συναισθηματικό δώρο που σίγουρα θα τη συγκινήσει. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει!.

5. Μία θεραπεία προσώπου ή σώματος.

Όλοι ξέρουμε πόσο κουράζονται οι μανούλες μας και πόσο πολύ έχουν ανάγκη από λίγη ξεκούραση. Και επειδή είμαστε σίγουρες ότι δεν πρόκειται ν’ αναλάβεις τα καθήκοντά της για μια μέρα, τι θα έλεγες να της κάνεις δώρο μία θεραπεία προσώπου ή σώματος που έχει ανάγκη; ή ακόμα και ένα all day spa; Σίγουρα μετά απ’ αυτό θα αργήσει να ξαναγκρινιάξει.

6. Μία ατζέντα

Μια ατζέντα θα βοηθήσει τη μητέρα σου να μείνει οργανωμένη και παράλληλα θα σε σκέφτεται κάθε φορά που κρατάει σημειώσεις.

7. Ένα δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο

Εάν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, τότε τι θα έλεγες να κλείσεις ένα δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο;

8. Ένα σετ προϊόντων ντεμακιγιάζ.

Δώσε στην μαμά σου το ιδανικό δώρο για το δέρμα της που θα το χρησιμοποιήσει μετά από κάθε κουραστική μέρα. Ένα σωστό σετ προϊόντων ντεμακιγιάζ θα της φανεί σίγουρα χρήσιμο.

9. Κέρασέ την το αγαπημένο της γλυκό

Υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει τη σοκολάτα; Έλα τώρα μεταξύ μας, η απάντηση είναι " φυσικά και Όχι!" Μία σοκολάτα είναι σίγουρα ΟΚ, αλλά τι θα έλεγες να πάρεις στην μαμά σου το αγαπημένο της γλυκό; Είναι ένα εντυπωσιακό, διαφορετικό και σίγουρα «γλυκό» δωράκι που δεν θα το περιμένει.

Αν πιστεύεις πως οι οικονομίες στο κουμπαρά σου δεν είναι ικανές να ανταπεξέλθουν σε κάποιο από τα παραπάνω μην αγχώνεσαι γιατί λύσεις υπάρχουν. :

Χάρισέ της ένα τριαντάφυλλο
Μαγείρεψέ της το αγαπημένο της φαγητό
Κάνε γενική καθαριότητα στο σπίτι
Φτιάξε μία χειροποίητη κάρτα αγάπης
Ετοίμασε και σέρβιρέ της πρωινό στο κρεβάτι.
Φτιάξε μία κούπα με τη φωτογραφία σας και τύπωσε πάνω ένα προσωπικό μήνυμα
Αγόρασέ της ένα αρωματικό κερί.


Ελπίζουμε το σημερινό άρθρο να σου άρεσε και οι ιδέες μας να σου φάνηκαν χρήσιμες.

Σε όλες τις μανούλες της Γης, ευχόμαστε, Χρόνια πολλά!!!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!

Με αγάπη,

2wins ❤️

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσα απο το Instagram: elion_ang & irene_ang_andre η στο

Facebook: Elisabet Ainatzoglou & Eirhnh Ainatzoglou

και μοιραστείτε ιδέες στις οποίες θα θέλατε να αναφερθούμε σε επόμενα άρθρα.