Zara - νέα συλλογή: Κυκλοφόρησε το πιο εκκεντρικό παπούτσι για το καλοκαίρι 2020! Το φοράνε ήδη όλες οι fashion bloggers!

Θα το τολμήσεις;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Zara - νέα συλλογή: Κυκλοφόρησε το πιο εκκεντρικό παπούτσι για το καλοκαίρι 2020! Το φοράνε ήδη όλες οι fashion bloggers!

Κορίτσια τρέξτε να προλάβετε αυτό το παπούτσι από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή των Zara για το 2020. Μπορεί να είναι ότι πιο εκκεντρικό έχουμε δει μέχρι στιγμής αλλά το έχουν λατρέψει ήδη όλες οι fashion bloggers του εξωτερικού οπότε... κάτι θα ξέρουν παραπάνω!

Ξεχάστε τα κλασικά λεπτεπίλεπτα πέδιλα που προτιμούσαμε τόσα χρόνια τώρα είτε για μια πρωινή βόλτα είτε για μια βραδινή. Οι τάσεις αλλάζουν με ταχύτητες φωτός και φέτος θα επικρατήσει το αθλητικό-πέδιλο: χοντροί πάτοι και διάφοροι συνδυασμοί χρωμάτων.

Αυτό είναι το πιο εκκεντρικό παπούτσι των Zara για το καλοκαίρι 2020

ΙΣΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 39,95 EUR
  • ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2648/510
  • Ύψος σόλας: 7,5 cm

Ίσιο πέδιλο με συνδυασμό χρωμάτων. Λουρί στο μπροστινό μέρος και στο κουντεπιέ. Μεγάλη σόλα. Κλείσιμο με ταινίες χριτς χρατς στο λουρί του αστραγάλου.

STARFIT®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από πολυουρεθάνιο, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Zara νέα συλλογή καλοκαίρι 2020 πέδιλα

Κι αν προσπαθείς να βρεις με τι θα το συνδυάσεις σου έχουμε την πιο top επιλογή! Φόρεσέ το με αυτό το λευκό καμπάνα τζιν των Bershka και θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

TAGS