TWIN(S)GO για νέες καλοκαιρινές περιπέτειες!

Αρθρογράφος: Ελισάβετ & Ειρήνη Αϊνατζιόγλου
Ελισάβετ & Ειρήνη Αϊνατζιόγλου
TWIN(S)GO για νέες καλοκαιρινές περιπέτειες!

Ποιός είπε πως τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού στην πόλη πρέπει να είναι... μία από τα ίδια; Εμείς για παράδειγμα με την αδερφή μου έχουμε ανακαλύψει έναν νέο τρόπο για να περνάμε υπέροχα μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μας χάρη στο ένα και μοναδικό Renault TWINGO. Δίδυμες εμείς... Twingo και αυτό κάνουμε το απόλυτο match!

renault κηφισιά αινατζόγλου

renault τιμόνι

Να ξέρετε πως κάθε μας weekend είναι συναρπαστικό (και λίγα λέμε)! Με όρεξη και κέφι ξυπνάμε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου και προγραμματίζουμε το GPS μας για... άλλα μέρη! Κοιτάζουμε το νέο μας αυτοκίνητο και κάθε φορά ανακαλύπτουμε καινούργια ατού!

renault αινατζογλου

Από πού να ξεκινήσουμε; Από την εμφάνισή του που τα “σπάει”; Με σούπερ design το νέο Renault TWINGO διαθέτει μπροστινό προφυλακτήρα με κομψό σχεδιασμό, καθαρές γραμμές και φώτα ημέρας LED ενσωματωμένα στα εμπρός φωτιστικά σώματα. O σχεδιασμός της μάσκας δίνει την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο είναι πιο φαρδύ από ό,τι στην πραγματικότητα, την ώρα που τα χρωμιωμένα διακοσμητικά, δίνουν μια ακόμη πιο μοντέρνα πινελιά στο μοντέλο. Trendy, όμορφο και χρηστικό, με αυτό κινούμαστε ελεύθερα στους δρόμους της πόλης χωρίς να νοιαζόμαστε για το parking... (πρακτικό και... θαυματουργό μας επιτρέπει να το παρκάρουμε άνετα σε κάθε χώρο).

renault αυτοκίνητο

Όσο χαζεύουμε τις λεπτομέρειες και στο εσωτερικό του, τόσο ενθουσιαζόμαστε! Καθόμαστε στις θέσεις μας, γυρίζουμε το κλειδί στη μηχανή και πατάμε γκάζι για νέες περιπέτειες.

Σήμερα ξεκινάμε τη μέρα μας από το πιο τέλειο σημείο, το Caffè I Frati στην Κηφισιά, με ένα πλούσιο αμερικάνικου τύπου breakfast με αβγά, μπέικον, πράσινη σαλάτα και φυσικό χυμό πορτοκάλι, για να πάρουμε δυνάμεις και ενέργεια, αφού μας περιμένουν πολλές βόλτες στα μαγαζιά (εννοείται πως θα περάσουμε από το αγαπημένο μας κατάστημα για να εφοδιαστούμε με τα νέα μαγιό που έχουμε βάλει στο μάτι), σειρά θα έχει το κομμωτήριο για ένα ωραιότατο hair cut που θα ανανεώσει το look μας ενώ μετά από έναν παγωμένο freddo cappuccino θα φροντίσουμε τη φυσική μας κατάσταση με μια (απαραίτητη) στάση για ΤRX στο γυμναστήριο.

renault

renault αινατζογλου δίδυμες

renault κηφισιά

renault κηφισιά ψώνια

Με τόσο φουλ πρόγραμμα εννοείται πως έχουμε λύσει το θέμα της μεταφοράς (ναι, θα τα προλάβουμε όλα), αφού με το νέο μας αυτοκίνητο μετακινούμαστε εύκολα και γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο έγκαιρα, με ασφάλεια και.... με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση: Βασισμένο σε μία υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 7 ιντσών, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας του νέου TWINGO μας προσφέρει πλήθος επιλογών σε apps ενώ εγγυάται σούπερ ψυχαγωγία – εμείς που είμαστε φανατικές του Spotify φροντίζουμε να συνδεθούμε αμέσως για ατέλειωτες ώρες μουσικής απόλαυσης.

renault

renault κηφισιά

ψώνια κηφισιά αινατζόγλου

renault δίδυμες όχημα

Όσο για την επόμενη μέρα; Οι Κυριακές μας είναι αφιερωμένες σε mini αποδράσεις στη θάλασσα! Σκεφτόμαστε να πάμε για βουτιές στην αγαπημένη μας παραλία στο Λαγονήσι ή εάν έχει αεράκι για σερφ - μάλιστα, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βάλουμε τη σανίδα του σερφ μέσα στο αυτοκίνητο! Κι όμως γίνεται... Με κάθισμα συνοδηγού του οποίου η πλάτη αναδιπλώνεται πλήρως, προσφέρει στο εσωτερικό του δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους έως 2,31 μέτρων, ένα νούμερο που θα ζήλευαν μεγαλύτερα αυτοκίνητα!

κηφισιά

αινατζόγλου renault

Τέλος, η μέρα μας θα κλείσει τέλεια με φαγητό και cinema, αφού ο θερινός κινηματογράφος στη γειτονιά μας παίζει μια απίθανη κατασκοπική ταινία.

Εάν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε το νέο Renault TWINGO για τέλειες βόλτες εντός κι εκτός πόλης... σας έχουμε τη λύση! Μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας όπου μία τυχερή ή ένας τυχερός (που θα προκύψουν μετά από κλήρωση) θα πάρουν το αυτοκίνητο και την παρέα τους για ένα τριήμερο (από Παρασκευή έως και Κυριακή, αφού θα το επιστρέψουν τη Δευτέρα)! Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές βόλτες αλλά και ένα γεύμα στο Caffè I Frati στην Κηφισιά!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  • follow τη σελίδα του @youweekly.gr και @renault_greece στο Instagram
  • like στο Post του διαγωνισμού
  • Κάνε tag την φίλη / τον φίλο σου

Νικήτρια: elisavet83p

**To δώρο μπορεί να αξιοποιηθεί από τις 20/08.