H&M Ηome: Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με αυτά τα αντικείμενα

Αλλάξτε το χώρο σας οικονομικά και γρήγορα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H&M Ηome: Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με αυτά τα αντικείμενα

Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια των H&M Home που ακούει στο όνομα "to the moon and back" έρχεται να μας ταξιδέψει στο φεγγάρι κι ακόμα παραπέρα. Η σκανδιναβική εταιρία ρούχων που τα τελευταία χρόνια λανσάρει προϊόντα που αφορούν και στην διακόσμηση του σπιτιού, καλεί μικρούς και μεγάλους να μπούν σε ένα κόσμο μαγικό, ανάμεσα στα αστέρια και το φεγγάρι.

Κουβέρτες στα χρώματα της σελήνης, φωτιστικά σε σχήματα αστεριού, καθρέφτες που σχηματίζουν σύννεφα και άλλα πολλά είναι μεταξύ των νέων προϊόντων που θα ανανεώσουν και θα αλλάξουν το σπίτι μας!

Μαξιλάρι αστέρι παγέτα

Μαξιλάρι από παγιέτα σε σχήμα αστεριού 12,99 €

παπλωματοθήκη από αστέρια

Σετ παπλωματοθήκη - μαξιλαροθήκη βαμβακερό 29,99€

αρωματικό κερί από H&M

Αρωματικό κερί σε γυάλινη βάση 9,99 €

χαλάκι διαδρόμου από H&M

Βαμβακερό χαλάκι διαδρόμου σε γκρι απόχρωση 29,99 €

Αν πάλι θέλετε να αλλάξετε τον χώρο σας και... ενεργειακά, μπορείτε να το κάνετε με το φυτό από τα ΙΚΕΑ, που υπόσχεται να διώξει τα "κακά πνεύματα" από τον προσωπικό σας χώρο.

Το φωτιστικό των H&M που μας έκλεψε την καρδιά

H αυτοκρατορία της προσιτής ένδυσης Η&Μ ενισχύει τη σειρά της για το σπίτι με μικροέπιπλα και φωτιστικά των οποίων η εμφάνιση ολοένα και πληθαίνει στα ελληνικά νοικοκυριά.

Οι γραμμές είναι λιτές και διαχρονικές παραπέμποντας με ένα ραφινάτο τρόπο στο σκανδιναβικό design το οποίο είναι δημοφιλέστατο τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας το minimal τρόπο ζωής της εποχής.

Οι ειδικοί της διακόσμησης υπογραμμίζουν πως όλα δείχνουν πολύ πιο ακριβά από όσο είναι καθώς οι τιμές ξεκινούν από 20 περίπου ευρώ και φθάνουν τα 200 ευρώ. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα φωτιστικό αξίας μόνο 25 ευρώ, σε χρυσούς τόνους στο σχήμα σφαίρας, που αφήνει στο χώρο μια αίσθηση coziness.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Κρεμαστό φωτιστικό hnm

Χρυσό κρεμαστό φωτιστικό τοίχου H&M

Χρυσό κρεμαστό φωτιστικό τοίχου H&M από τη νέα σειρά