Πως να φαίνεσαι σικ μόνο με 7,99 ευρώ από τα Bershka

Το φόρεμα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πως να φαίνεσαι σικ μόνο με 7,99 ευρώ από τα Bershka

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα Bershka και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε για εσένα το πιο στιλάτο φόρεμα που δε θα έπρεπε να λείπει σε καμία περίπτωση από την ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις, είτε είναι πρωί, είτε είναι βράδυ. Μην ξεχάσεις όμως να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα φορέματα, που μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 5 ευρώ.

Αυτό είναι το must φόρεμα της σεζόν από τα Bershka

To φόρεμα αυτό βρίσκεται σε φοβερή έκπτωση και έτσι, μπορείς να το βρεις 10€ κάτω από την αρχική τιμή του. Κάν΄ το δικό σου μόνο με 7,99€!

Κοντό ριμπ φόρεμα με κουμπιά

  • Μαύρο
  • 7,99 ευρώ

Μαύρο φόρεμα

Κοντό ριμπ φόρεμα με κουμπιά

  • Κίτρινο
  • 7,99 ευρώ

Κίτρινο φόρεμα

Κοντό ριμπ φόρεμα με κουμπιά

  • Μωβ
  • 7,99 ευρώ

Μωβ φόρεμα

«Πανδαισία» αυτά τα ψηλοτάκουνα από τα Bershka - Με δετά κορδόνια μέχρι το γόνατο

Τα τακούνια είναι το αγαπημένο παπούτσι κάθε -σχεδόν- γυναίκας για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο μοντέρνα αλλά και σέξι που κυκλοφορούν. Και αυτά θα τα βρεις στα Bershka.

Όλον σχεδόν τον χρόνο ήμασταν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οπότε τώρα είναι ευκαιρία να βγάλουμε το άχτι μας στα ψώνια αλλά και στα τακούνια που δεν προλάβαμε καθόλου να φορέσουμε.

Με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε ένα συγκλονιστικό ζευγάρι στα Bershka, που είναι ότι πιο τάση υπάρχει τώρα στην μόδα.

Είναι άσπρα, με κορδόνια που δένουν μέχρι το γόνατο με λεπτό τακούνι. Κυρίως φοριούνται με κάποιο φόρεμα ή μια φούστα, λόγω του σχεδίου που κάνεις με τα κορδόνια, ωστόσο μπορείς να τα κρατήσεις χαμηλά στον αστράγαλο και να τα φορέσεις με κάποιο παντελόνι, όπως αυτά εδώ που είναι υπέροχα.

Όπως και να τα βάλεις, παραμένουν μοναδικά και να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξεις όλα μα όλα τα βλέμματα, όπου κι αν πας. Κοστίζουν 29.99 ευρώ για αυτό τρέξε να τα αγοράσεις.

Ψηλοτάκουνα παπούτσια με κορδόνια από τα Bershka

  • Χρώμα: Λευκό
  • Ύψος τακουνιού: 10 cm.
  • Γόβες με τακούνι σε λευκό χρώμα.
  • Μυτερές.
  • Λεπτομέρεια με μεταλλικούς κρίκους για να περνά το κορδόνι.
  • Δένουν στη γάμπα.

Bershka τακούνια

Μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποια από αυτές τις 5 απίθανες φούστες από τα Bershka που κοστίζουν μόνο 3.99 ευρώ

Όσο κι αν σου ακούγεται ουτοπικό, είναι αλήθεια! Τα Bershka ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει εκπτώσεις και έτσι έβαλαν 5 συγκλονιστικές φούστες μόνο με 3.99 ευρώ!

Η συγκεκριμένη αλυσίδα ρούχων φημίζεται ούτως ή άλλως για τις οικονομικές της τιμές, ωστόσο δεν διστάζει να τις κατεβάσει κι άλλο και να προκαλέσει χαμό!

Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε 5 φοβερές φούστες που θα σου λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια! Είναι άνετες, στυλάτες και μπορείς να τις φορέσεις με τα πάντα, όλη την διάρκεια της ημέρας και σε όλα τα μέρη!

Κοστίζουν μόνο 3.99 ευρώ για αυτό τρέξε να τις αγοράσεις!

Μίνι φούστα με ραφές

φούστα από τα Bershka ροζ

Φούστα μίνι mesh print

φούστα από τα Bershka πορτοκαλί

Μίνι φούστα με εφέ δέρματος και cut out

φούστα από τα Bershka μωβ

Φούστα twill με σκισίματα στη μέση

φούστα από τα Bershka άσπρη

Δίχρωμη μίνι φούστα με αντίθεση

φούστα από τα Bershka

TAGS