Αυτό είναι το ''μαγικό'' κολάν του Stradivarius που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα - Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Πρέπει να το αποκτήσεις!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αυτό είναι το ''μαγικό'' κολάν του Stradivarius που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα - Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο δημοφιλή γίνονται τα athleisur look τα οποία είναι ικανά να σε συντροφεύσουν από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις συναντήσεις που έχεις να κάνεις. Περισσότερα από ποτέ ο όρος έχει μπει στη ζωή μας, καθώς οι γρήγοροι ρυθμοί στη ζωή μας το επιβάλλουν, και σπουδαίο είναι το γεγονός ότι η άνεση πλέον, μπορεί να είναι συνώνυμη και του στυλ.

Το athleisure look, λοιπόν, αφορά την μείξη των αθλητικών, με τα πιο casual ρούχα τα οποία αν και σου προσφέρουν τεράστια ευκολία στην κίνηση, δεν θυμίζουν τα καθιερωμένα σύνολα γυμναστηρίου, όπως τα ξέρουμε. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε, με παλτό, πουκάμισα, σακάκια, μπότες, και τακούνια, αλλά και με ωραίες και στυλάτες τσάντες, όπως η μαύρη δερματίνι τσάντα του Stradivarius που ξεπουλάει στο λεπτό.

Τελικό βήμα είναι η προσθήκη των αξεσουάρ, που ανάλογα με το είδος και την ποσότητά τους είναι ικανά να μεταμορφώσουν εντελώς το look που επιλέγουμε. Εμείς βρήκαμε το τέλειο κολάν από τα Stradivarius το οποίο όχι μόνο είναι must και θα σε βοηθήσει να εκτελέσεις με απόλυτη επιτυχία το athleisure στυλ, αλλά είναι φτιαγμένο με ένα υλικό το οποίο εξαφανίζει τα σημάδια της κυτταρίτιδας.

Μπορεί να αγοραστεί είτε μόνο του, είτε με το set του για μεγαλύτερη ευκολία σε συνδυασμό, κοστίζει 19,99 και βγαίνει σε πιο βασικά και πιο ''τολμηρά'' χρώματα, όπως είναι το φούξια, το μπλε ηλεκτρίκ και το πράσινο.

Το κολάν των Stradivarious που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Το κολάν των Stradivarious που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Δείτε παρακάτω τα απόλυτα μποτάκια που με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις το look σου

Η νέα συλλογή των Stradivarius κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες και είναι ακόμα καλύτερη από ότι την φανταζόμασταν. Μετά από πολύ ψάξιμο, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι τα παρακάτω μποτάκια.

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε για τα καλά στο τέλος του, όμως από την άλλη έχει έρθει η ώρα για να ανανεώσεις και πάλι την ντουλάπα σου. Ίσως είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για ένα ακόμη shopping therapy αφού πάντα βοηθάει.

Έτσι λοιπόν, τα συγκεκριμένα μποτάκια, έχουν ίσια γραμμή με κορδόνια ενώ τα χρώματα είναι άκρως ιδιαίτερα μιας και θα τα βρεις σε μαύρα, χακί και εκρού ενώ η τιμή είναι τέρμα οικονομική. Δείτε επίσης τα must γυαλιά που κάνουν θραύση.

Ίσια μποτάκια με κορδόνια

39,99 €

Μποτάκι από τα Stradivarius

Ίσια μποτάκια με κορδόνια

39,99 €

Stradivarius μποτάκι

Ίσια μποτάκια με κορδόνια

39,99 €

Μαύρο μποτάκι από τα Stradivarius