Έχει κάνει θραύση το εμπριμέ φόρεμα από τα Stradivarius - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Ξεπουλάει στο λεπτό...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει θραύση το εμπριμέ φόρεμα από τα Stradivarius - Βγαίνει σε δύο χρώματα

Μια μικρή αναζήτηση από το online store των Stradivarius αρκεί για να βρείτε διάφορες προτάσεις και ιδέες για τις επόμενές σας αγορές. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να σας λύσουμε τα χέρια μιας και έχουμε βρει το πιο ιδανικό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου!

Μιας και ο καιρός λοιπόν έχει φτιάξει για τα καλά, ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε από την ντουλάπα μας τα Ανοιξιάτικα ρούχα. Να τονίσουμε πως μεγάλη τάση για φέτος είναι τα ρούχα τα οποία είναι διακοσμημένα με πολύχρωμα σχέδια όπου συνήθως έχουν λουλούδια.

Το συγκεκριμένο φόρεμα που θα δείτε παρακάτω βγαίνει σε δυο χρώματα και μπορεί να συνδυαστεί με πολύ εύκολους τρόπους.

Το εμπριμέ φόρεμα από τα Stradiavarius

  • Γαλαζοράσινο
  • Πορτοκαλί
  • 25,99 €

Stradivarius φόρεμα

Εμπριμέ φόρεμα από τα Stradivarius

Εμπριμέ φόρεμα - Stradivarius

Πορτοκαλί εμπριμέ φόρεμα από τα Stradivarius

Μοιάζει πανάκριβη αλλά κοστίζει μόλις 20 ευρώ - Χαμός με αυτήν την τσάντα από τα Stradivarius

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα Stradivarius, βρήκαμε μια φανταστική και άκρως στυλάτη τσάντα, η οποία είναι από την νέα συλλογή και έχει ήδη προκαλέσει πανζουρλισμό. Το γνωρίζουμε πολύ καλά όλες οι γυναίκες πως μια τσάντα μπορεί άνετα να απογειώσει όλο το ντύσιμο, για αυτό και πρέπει να επιλέξουμε κάποια που μας βολεύει, που χωράει τα απαραίτητα αλλά και που θα δίνει μια πινελιά στο look μας.

Αυτή λοιπόν που βρήκαμε εμείς στα Stradivarius κάνει την απόλυτη θραύση φέτος. Είναι μια medium τσάντα με τρουκς στο στιλ που ήταν της μόδας στα 00s, έχει σχήμα μισοφέγγαρο και κρατιέται σε κάθε περίσταση, δίνοντας χαρακτήρα στο look. Μπορεί να συνδυαστεί άνετα με τα πάντα, ενώ μπορείς να την επιλέξεις τέλεια με αυτό εδώ το φόρεμα που έχει προκαλέσει επίσης φρενίτιδα.

Είναι μάλιστα διαθέσιμη σε 2 χρώματα, άσπρη και μαύρη. Μπορεί να πιστεύεις πως αυτή η τσάντα είναι αρκετά ακριβή, ωστόσο δεν είναι καθόλου, μιας και η τιμή της ανέρχεται μόλις στα 19,99 ευρώ.

Medium τσάντα από τα Stradivarius

Τσάντα από τα Stradivarius