Θα φαίνεσαι μισή με αυτό το παντελόνι από τα H&M - Βγαίνει σε 7 χρώματα

Κοστίζει μόλις 14,99 ευρώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα φαίνεσαι μισή με αυτό το παντελόνι από τα H&M - Βγαίνει σε 7 χρώματα

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή των H&M έχει κυκλοφορήσει και πραγματικά τα κομμάτια που έχει λανσάρει είναι ένα και ένα. Εμείς φυσικά μπήκαμε να την δούμε και μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα ένα συγκεκριμένο τζιν παντελόνι.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι baby blue, φαρδύ και ψηλόμεσο και φαίνεται αρκετά άνετο και δροσερό, κάτι που σίγουρα θέλουμε να είναι το παντελόνι μας, μιας και έχουν ήδη πιάσει οι ζέστες.

Είναι ένα παντελόνι που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο με ένα ζευγάρι σνίκερς όσο και με ένα ζευγάρι τακούνια (όπως για παράδειγμα αυτά εδώ που έχουν κάνει πάταγο). Μάλιστα, εκτός από ανοιχτό γαλάζιο, είναι διαθέσιμο και σε άλλα 6 χρώματα, όλα αρκετά εντυπωσιακά.

Η τιμή του ανέρχεται στα 14,99 ευρώ για αυτό τρέξτε να το αγοράσετε.

Τζιν παντελόνι από τα H&M

  • Μακρύ πεντάτσεπo παντελόνι από ελαστικό βαμβακερό σερζέ ύφασμα με ψηλή μέση, κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί και φαρδιά, ίσια γραμμή.
  • 0963087030

παντελόνι από τα H&M

Πάταγο όμως έχει κάνει κι αυτό το mom jean από τα H&M που βγαίνει σε έξι χρώματα

Όπως είναι λογικό όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν μια ντουλάπα από ρούχα τα οποία θα έχουν βρει πρώτα σε καλή ποιότητα και στην συνέχεια σε οικονομική τιμή. Έτσι λοιπόν εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο online store των H&M το κατάλληλο jean που πρέπει να γίνε δικό σου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πεντάτσεπο jean μέχρι τον αστράγαλο από ελαφρώς ελαστικό denim με πολύ ψηλή μέση, φερμουάρ και γραμμή που στενεύει ελαφρώς προς τα κάτω.

Μάλιστα, βγαίνει σε έξι χρώματα κάτι που είναι αρκετά θετικό σε περίπτωση που θέλετε να το αγοράσετε σε ένα χρώμα το οποίο δεν είχατε μέχρι στιγμής στην ντουλάπα σας. Δείτε επίσης το πιο must μπλέιζερ που βγαίνει σε 5 χρώματα

Το jean από τα H&M που πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου

  • Ανοιχτό μπεζ
  • Μπλε denim
  • Μαύρο
  • Λευκό
  • Σκούρο μπλε denim
  • Ανοιχτό μπλε denim

Jean από τα H&M

Μπλε jean από τα H&M

H&M - Jean

Μπλε jean από τα H&M

H&M - Το jean που πρέπει να φορέσεις

TAGS