The new cool!

O γοητευτικός Δημήτρης Αλεξάνδρου ορίζει στο youweekly.gr τους νέους κανόνες στο styling και το wellness!

The new cool!

Θέλω να ξεκινήσω λίγο ανάποδα. Τι εννοώ;

Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (ναι αυτός που νομίζετε) αλλά θα σας ξανασυστηθώ. Διαβάστε παρακάτω....

Όσοι με ξέρετε θα με γνωρίσετε με έναν διαφορετικό τρόπο, όσοι δεν με ξέρετε... θα με μάθετε καλά, αφού μαζί παρέα θα χτίσουμε μια διαδραστική σχέση.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Aθήνα, από μικρό παιδί είχα πείσμα για το κάθε τι, αντίδραση για τα πάντα, εμμονή με τον πιο δύσκολο, δύσβατο δρόμο. Παρόλα αυτά η τύχη μού χαμογέλασε. Μπήκα στον χώρο του modeling, ταξίδεψα και ταξιδεύω πολύ, γνώρισα και εξακολουθώ να γνωρίζω σπουδαίους ανθρώπους με ταλέντο.

dimitris-alexandrou3

Τη μετάβαση στον χώρο της τηλεόρασης την έκανα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, την πιο όμορφη και εργατική Ελληνίδα παρουσιάστρια της τηλεόρασης. (Δεν είπαμε πως υπήρξα τυχερός;) Σήμερα συνεχίζω να βλέπω, να δοκιμάζω, να πειραματίζομαι, να μαθαίνω. Αδυναμία μου τα δύο σκυλιά μου Zευς και Λοβ, είναι κάτι σαν στήριγμα για εμένα.

Αγαπώ τις γυναίκες, τις σέβομαι. Λατρεύω τα αμάξια, τη γρήγορη οδήγηση, την ταχύτητα. Αυτά τα λίγα από μένα... Από εδώ και πέρα, μέσα από το youweekly.gr θα ανακαλύπτουμε παρέα τα νέα trends γύρω από το styling, το grooming, το wellness, τα αυτοκίνητα, τα ταξίδια, το dating και θα λύνω κάθε σας απορία. Με απλά λόγια, ειλικρινά, σταράτα. Έτσι όπως θα “τα λέγατε” με τον κολλητό σας. Stay tuned...”