Το μυστικό μου για να είμαι στα καλύτερά μου!

Το μυστικό μου για να είμαι στα καλύτερά μου!

Αγαπημένοι μου φίλοι, σε όλους μας έχει συμβεί κάποιες μέρες όσο και εάν προσέχουμε την επιδερμίδα μας να νιώθουμε το δέρμα μας άτονο και κουρασμένο... Τη λύση για μια ξεκούραστη και λαμπερή όψη βρήκα στην ολοκληρωμένη ανδρική σειρά της Panthenol Extra που ανεβάζει το grooming σε άλλο επίπεδο!

Στη σειρά Panthenol Extra Men θα βρεις το ήπιο καθαριστικό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, 3 in 1 Cleanser, την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών, Face & Eye Cream, που ενυδατώνει και μειώνει ρυτίδες και ερεθισμούς και το ενυδατικό After Shave Balm, το οποίο καταπραϋνει από τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα προσφέροντας άμεση ανακούφιση και τόνωση.

Μάλιστα πρόσφατα στην ανδρική σειρά της Panthenol Extra προστέθηκε και ένα Eau de Toilette, με ξεχωριστό άρωμα που συνδυάζει φρεσκάδα και αισθησιασμό. Ότι πρέπει για κάθε μέρα!

Εάν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις και να κάνεις το δικό σου crash test σε αυτήν την σούπερ ανδρική σειρά, δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό που σου έχουμε ετοιμάσει, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. follow τη σελίδα του @youweekly.gr και του @panthenolextra στο Instagram

2. like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram

3. Κάνε tag δύο φίλους σου στα σχόλια!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 10/07!!!

Καλή επιτυχία!!

Για περισσότερα μπες στα:

panthenolextra #men #care #skincare #men #cosmetics #face #body #hair #bath #daycare #loveyourskin #antiaging #extra #care #tattoocream #faceandeyecream #aftershavebalm #3in1cleanser #men #eaudetoilette

Oι νικητές είναι:

  • barbara_mixalaki
  • kiki_moutsouna
  • so_teo
  • marinaki.18
  • sofi.four