Έτσι δείχνω την αγάπη μου στα κατοικίδιά μου!

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε 3 συσκευασίες GRAIN FREE

Αρθρογράφος: Δημήτρης Αλεξάνδρου
Δημήτρης Αλεξάνδρου
Έτσι δείχνω την αγάπη μου στα κατοικίδιά μου!

Φίλοι μου μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τον εαυτό μας και όσους αγαπάμε και βάζουμε τα δυνατά μας για να περνάμε όμορφα! Τώρα, άλλωστε, έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε περισσότερο και με τα αγαπημένα μας τετράποδα, τα βγάζουμε βόλτα, τα προσέχουμε και μοιραζόμαστε μαζί τους μοναδικές στιγμές. Το αξίζουν αφού και εκείνα κάνουν πιο γλυκιά την παραμονή μας στο σπίτι.

Όσο για εμένα; Έχω μαζί μου τους δυο φίλους μου, τον Zeus και την Love που αγαπώ και μέσα από μια σωστή διατροφή θέλω να τους προσφέρω το καλύτερο! Τα προϊόντα COUNTRY FARMS που έρχονται από μικρές φάρμες της Ιταλίας και είναι νόστιμα και θρεπτικά. Έχουν 75% ζωικές πρωτεΐνες από την συνολική πρωτεΐνη που περιέχεται στην συνταγή, δεν περιέχουν σιτάρι, σόγια ή καλαμπόκι και καθόλου πρόσθετες χρωστικές, αρωματικές ουσίες ή συντηρητικά! Τα επιλέγω με κλειστά μάτια!

Σας δίνω μια γεύση από τη μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στην οικογένεια σκυλοτροφών Country Farms.

  • Υπάρχει η σειρά Classic με κοτόπουλο, σολομό και αρνί, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που θα χαρίσουν στον σκύλο μας δύναμη, super ενέργεια, ευεξία και μακροζωία.
  • Η σειρά Grain Free είναι ιδανική για ισορροπημένη διατροφή με πολλά οφέλη για την υγεία και ανάπτυξη του σκύλου μας, πάντα με σεβασμό στις διατροφικές του ανάγκες. Σε τρεις γεύσεις: Κοτόπουλο, Γαλοπούλα και Βοδινό.
  • Η σειρά Monoprotein με κοτόπουλο, είναι ιδανική για ζώα µε αλλεργίες ή άλλες ευαισθησίες, καθώς περιέχει µόνο µια πηγή πρωτεΐνης! Ένα γευστικό γεύμα, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετες χρωστικές ουσίες!

 COUNTRY FARMS

Για να μάθετε περισσότερα μπείτε στο FB! Εδώ θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές αλλά και το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα!

Επιπλέον, μπορείτε να διεκδικήσετε ένα εκπληκτικό δώρο, 3 συσκευασίες GRAIN FREE (11 kg το καθένα) τα οποία αναλογούν σε τροφή για 3 μήνες. Για να πάρετε μέρος το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  • Follow τη σελίδα instagram του @youweekly.gr
  • Follow τη σελίδα facebook του @CountryFarmsGreece
  • Like στο post του διαγωνισμού στο instagram του @youweekly.gr
  • Tag δύο φίλους σας!

Ο νικητής θα βγει από τα σχόλια του post στις 08/04!!!

Ο νικητής είναι:

@gregoriosayalas13

Δημήτρης Αλεξάνδρου