Αυτά τα ρολόγια ανεβάζουν το look μου σε άλλο επίπεδο!

Αυτά τα ρολόγια ανεβάζουν το look μου σε άλλο επίπεδο!

Φίλοι μου, είτε το θέλουμε είτε όχι, υπάρχουν κάποια στοιχεία που ορίζουν το στυλ σε έναν άντρα, μερικά σημάδια που οι γυναίκες τα βλέπουν, τα προσέχουν και καταλαβαίνουν αμέσως τα πάντα για εμάς και ξέρετε ποιό βρίσκεται στην πυραμίδα όλων; Το ρολόι!

Πάρτε το απόφαση πως δεν μιλάμε για ένα ακόμη αξεσουάρ, αλλά για ένα top status symbol κι αν με ρωτήσετε τι ρολόγια μου αρέσει να φοράω θα σας απαντήσω πως πλέον με εξιτάρουν τα περίεργα, πρωτότυπα σχέδια που αναβαθμίζουν το casual στυλ μου και ικανοποιούν τη δίψα μου για περιπέτεια! Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα νέα μοντέλα STORM που θυμίζουν κάτι από τις ταινίες “Star Wars” – άνετα τα φαντάζομαι στο χέρι του Luke Skuwalker...

Πρώτο στην επιλογή μου, το Fibon-X ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή με το ιδιαίτερο design, την κάθετη στοίχιση των αριθμών και τον καμπυλωτό ωροδείκτη που λέει την ώρα με τον πιο ευρηματικό τρόπο. Θα το φοράω όλο το καλοκαίρι παντού και στην παραλία, ενώ δεν θα το βγάζω ούτε στα water sports αφού είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα κάτω από το νερό.

Συνεχίζω με το STORM Globe-X που μόλις βλέπω το πολύπλοκο καντράν και τη θολωτή του σφαίρα το κάνω εικόνα στον καρπό του James Bond αλλά και το STORM New Remi Square. Με τετράγωνο καντράν και φουτουριστικό στυλ έρχεται από το μέλλον με τους περιστρεφόμενους δίσκους να δείχνουν τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα με τον πιο τέλειο τρόπο! Από ανοξείδωτο ατσάλι και σε τρία χρώματα, μαύρο, lazer blue και lazer red το STORM New Remi Square με βοηθά να μετρώ τον χρόνο με άφθονο στυλ!

Άλλο ένα ρολόι που με εντυπωσίασε είναι το STORM New Activon σε χρώμα lazer green, με το ρετρό ύφος του. Συνδυάζει το μοντέρνο σύγχρονο με το κομψό design. Το ασημί λουράκι είναι από υψηλής ποιότητας βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το STORM lazer green καντράν είναι μοναδικά σχεδιασμένο να δίνει διάσταση. Είναι αδιάβροχο έως 50 Μ.

Εσείς ποιό STORM θα διαλέξετε;

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό του youweekly.gr και κέρδισε ένα από τα τρία μοντέλα που δοκίμασα! Το μόνο που έχεις να κάνεις:

  • Follow το instagram του gr
  • Like του post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr
  • Tag δύο φίλους / φίλες σας στο post

Oι νικητές θα βγούν από τα σχόλια του post στο instagram του youweekly.gr στις 27/05!!!

Για περισσότερα σχέδια μπείτε στο stormlondon.gr

*O τυχερός είναι ο garefalou