Δεν θα φύγω για διακοπές, εάν δεν βάλω στη βαλίτσα μου αυτό το brand!

Δεν θα φύγω για διακοπές, εάν δεν βάλω στη βαλίτσα μου αυτό το brand!

Φίλοι μου το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά κι εγώ μετά από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα τα πιο “προχωρημένα” γυαλιά ηλίου... ever. Ποιά είναι;

Έχουν την υπογραφή του Μιλανέζικου brand Charlie Max διαθέτουν σούπερ μοντέρνες γραμμές για βλέμμα γεμάτο γοητεία και ultra απορροφητικούς φακούς που προστατεύουν τα μάτια μου από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία με τον πιο stylish τρόπο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα φορούν οι πιο δυνατοί influencers σε Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και αυτό το βλέπω από μια μόνο ματιά στους λογαριασμούς τους στο Instagram όπου δοκιμάζουν (σχεδόν) όλα τα μοντέλα της νέας συλλογής: από τα πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα μέχρι εκείνα με το εκλεπτυσμένο design για πιο σοφιστικέ looks!

Η Charlie max γεννήθηκε στο Μιλάνο, την αδιαμφισβήτητη μητρόπολη της μόδας και είναι η προσπάθεια δύο νέων ανθρώπων με όραμα να δημιουργήσουν μια συλλογή γυαλιών ηλίου εμπνευσμένη από τις νέες τάσεις της μόδας, Με έδρα το Belluno, παραδοσιακό κέντρο στην τέχνη της κατασκευής γυαλιών, η ομάδα της Charlie max εγγυάται το design αλλά και την υψηλή ποιότητα στην κατασκευή και την ποιότητα των υλικών. Και αυτό το βλέπεις από την πρώτη στιγμή που θα πιάσεις στα χέρια σου το μοντέλο που θέλεις!

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό του Sorry Mum και του youweekly.gr και κέρδισε ένα από τα τρία μοντέλα που δοκίμασα! Το μόνο που έχεις να κάνεις:

  • Follow το instagram @youweekly.gr και @charliemax_eyewear
  • Like του post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr
  • Tag δύο φίλους / φίλες σας στο post

Oι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram του youweekly.gr στις 10/06!!!

*O νικητής είναι: chrisa_roditi