Αυτό είναι το νέο μου gadget!

Αρθρογράφος: Δημήτρης Αλεξάνδρου
Δημήτρης Αλεξάνδρου
Αυτό είναι το νέο μου gadget!

Φίλοι μου, μην με ρωτάτε πως τα καταφέρνω μέσα στην busy μέρα μου να κάνω τις φωτογραφήσεις μου, να στέλνω και τα likes μου στο facebook και να ανεβάζω posts στο Instagram. Δεν είμαι σούπερ ήρωας αλλά gadget maniac!

Το μυστικό μου ζυγίζει μόλις λίγα γραμμάρια, με βάζει μέσα στα social media σε δευτερόλεπτα, έχει τέλειο design και όπως καταλάβατε είναι το νέο μου smartphone το Alcatel 1S. Το απέκτησα χθες που μπήκα στο αγαπημένο μου κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών για να δω τι νέο κυκλοφορεί σε συσκευές κινητών και μόλις έπιασα στα χέρια μου το νέο Alcatel 1S, ένιωσα αυτό που λέμε... έρωτα με την πρώτη ματιά. Αρχικά κοίταξα την τιμή του και έτριβα τα μάτια μου... Με τιμή 119,90 ευρώ σκέφτηκα πως αυτό το Alcatel είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Μετά το κράτησα στα χέρια μου και πείστηκα πως έχω ένα τέλειο value-for-money smartphone. Τι να πρωτοαναφέρω; Τη διπλή κύρια κάμερα 16MP + 2ΜP με real time bokeh εφέ για πιο ατμοσφαιρικές εικόνες, το σούπερ διάφραγμα που ανιχνεύει το φως στην κύρια κάμερα ή το LED Flash στην μπροστινή που με βοηθά να βγάζω τέλειες selfies ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό; Εννοείται πως το έχω συνέχεια μαζί μου όλη μέρα στην προπόνηση, στη δουλειά, στο ραντεβού, στη βόλτα αφού χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή 3GB RAM σε συνδυασμό με 32GB χώρο αποθήκευσης και Android Pie μπορώ να είμαι συνεχώς συνδεδεμένος στο internet. Και κάτι ακόμη: Δεν θα το αποχωριστώ ποτέ αφού διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και λογισμικό αναγνώρισης προσώπου που προσφερουν έναν σούπερ συνδυασμό ασφάλειας και άνεσης!

Οι φίλοι μου με λένε "smartphone addicted". και όχι άδικα. Η τεχνολογία ήταν πάντα το πάθος μου και συνεχίζει να είναι. Oπου κι αν βρεθώ έχω πάντα μαζί μου το smartphone μου, είναι κάτι σαν εργαλείο για μένα... για να ανεβάζω posts σε Facebook και Instagram για να παίρνω φωτό από τα ταξίδια μου για να είμαι συνέχεια συνδεδεμένος με τα social media. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο απαραίτητο μού είναι το νέο Alcatel 1S.

Εσύ θα το βρεις σε δύο υπέροχα μεταλλικά χρώματα: Μαύρο και μπλε αλλά εάν λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας, μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα! Το μόνο πoυ έχεις να κάνεις είναι:

  • Follow το instagram του youweekly.gr
  • Like του post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr
  • Tag τρεις φίλους / φίλες σας στο post στο instagram

O νικητής θα βγει από το post στο instagram του youweekly.gr στις 19/06!

Καλή επιτυχία!!!