Έτσι συμμετέχω στην καλύτερη δράση για τη φύση!

Έτσι συμμετέχω στην καλύτερη δράση για τη φύση!

Φίλοι μου, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μετά από μια φουλ κουραστική μέρα, ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι για να αγκαλιάσω τους σκύλους μου που υπεραγαπάω. Είναι κάτι παραπάνω από κατοικίδια, είναι η παρέα μου, οι πιστοί μου φίλοι, τα πλάσματα που βγάζουν από μέσα μου ό,τι καλό υπάρχει σε μένα, που απομακρύνουν τις σκέψεις μου από τον εαυτό μου και τα προβλήματα της ημέρας. Θέλω να τα βλέπω πάντα χαρούμενα αναζητώντας για εκείνα μόνο το καλύτερο.

τροφές σκύλων αλεξάνδρου

Για τη διατροφή τους εμπιστεύομαι την County Farms που είναι μια ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό, ισορροπημένο γεύμα. Σολομός, Βοδινό ή φρέσκο Κοτόπουλο είναι πάντα το Νο1 συστατικό, μαζί με φρούτα, λαχανικά και βότανα, που επιλέγονται μόνο από αγροκτήματα που εμπιστεύονται. ‘Όλα τα οφέλη της φύσης σε γνήσια, ευεργετικά γεύματα που τα σκυλιά μου απολαμβάνουν. Μία γευστική τροφή, γεμάτη αυθεντικές γεύσεις από συστατικά υψηλής ποιότητας.

τροφές σκύλων

Τώρα επιπλέον έχω έναν ακόμη λόγο να τα προτιμώ, αφού η Country Farms σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη, διοργανώνει μια μοναδική δενδροφυτευση με τίτλο «Το καλό είναι στην φύση τους». Εγώ θα συμμετέχω με στόχο να ανταποδώσουμε στην φύση την ευγνωμοσύνη που της οφείλουμε, καθώς με την αγορά μιας συσκευασίας Country Farms 11 ή 12kg, παίρνουμε δώρο ένα δεντράκι για να το φυτέψουμε στον δικό μας χώρο.

country farms

Για κάθε δέντρο που θα φυτέψουμε στον κήπο ή στο μπαλκόνι από αυτά που θα μας κάνει δώρο η Country Farms, δεσμεύεται να φυτέψει ακόμα ένα σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη. Οπότε τι κάνουμε; Επισκεπτόμαστε το κοντινότερο petshop από τα συνεργαζόμενα για την συγκεκριμένα ενέργεια της Country Farms (δες ΕΔΩ) και προμηθευόμαστε μια συσκευασία και δώρο ένα δεντράκι.

τροφές σκύλων country farms

Στην συνέχεια το φυτεύουμε , το φωτογραφίζουμε (μην ξεχάσετε να φαίνεται στην φωτογραφία η συσκευασία και ο σκύλος σας) και το ανεβάζουμε στα social media μας χρησιμοποιώντας τα σωστά hashtag (#ToΚαλοΕιναιΣτηΦυσηΤους) και κάνοντας tag @Countryfarmsgreece, εξασφαλίζοντας έτσι 30% έκπτωση στην επόμενη αγορά συσκευασίας Country Farms.

country farms το καλό είναι στη φύση τους

Με αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουμε όλοι μαζί σε μια μοναδική δενδροφύτευση από το σπίτι μας για την μείωση αποτυπώματος του διοξειδίου του άνθρακα. Η φύση μας έχει ανάγκη και ο καθένας με την δική του συμμετοχή μπορεί να συμβάλει με την δική του προσπάθεια.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια εδώ: https://m.me/CountryFarmsGreece