Η ενέργεια για τη φύση... έφερε καρπούς!

Η ενέργεια για τη φύση... έφερε καρπούς!

Φίλοι μου επιτέλους βγήκαμε από τo άχαρο lockdown και σιγά σιγά παίρνουμε τη ζωή μας πίσω κάνοντας μεγάλες βόλτες στην εξοχή και mini εκδρομές, πάντα με την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Το καλύτερό μου; Να περπατάω ώρες στην παραλία ή να τρέχω στο διπλανό βουνό και φυσικά όχι μόνος, αφού δεν κάνω βήμα χωρίς τον τέλειο σκύλο μου Zeus.

country farms δεντροφύτευση

Και για να τον βλέπω ακόμη πιο γερό, δυνατό και χαρούμενο επιλέγω μόνο τις τροφές σκύλων County Farms που είναι ιδανικές για ένα υγιεινό, ισορροπημένο γεύμα. Χάρη στις φυσικές πρώτες ύλες και τα συστατικά υψηλής ποιότητας που περιέχουν, αυτά τα πλήρη θρεπτικά γεύματα χαρίζουν στον... Δία μου, όλες τις απαραίτητες πρωτεϊνες και την ενέργεια που χρειάζεται καθημερινά.

Μάλιστα, έχω ακόμη έναν λόγο για να προτιμώ την Country Farms αφού στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη, διοργάνωσαν για πρώτη φορά την ενέργεια «Το καλό είναι στην φύση». Περιττό να σας πω πως ήμουν από τους πρώτους που συμμετείχαν στη δράση οπότε με την αγορά μιας συσκευασίας Country Farms 11 ή 12kg, πήρα δώρο ένα δεντράκι. Αφού το φύτεψα στον κήπο, το φωτογράφισα προσέχοντας να φαίνεται καθαρά η συσκευασία και ο σκύλος μου και το ανέβασα στα social media μου χρησιμοποιώντας τα σωστά hashtag (#ToΚαλοΕιναιΣτηΦυσηΤους) και κάνοντας tag @Countryfarmsgreece.

τροφές σκύλων country

Και ξέρετε τί πέτυχα με όλα αυτά; Και εξασφάλισα 30% έκπτωση στην επόμενη αγορά συσκευασίας Country Farms και έκανα κάτι καλό για τη φύση και το περιβάλλον φυτεύοντας το δικό μου δεντράκι. Με χαρά μου έμαθα πως ήμουν ένας από τους χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή την ενέργεια και πραγματικά ένιωσα περήφανος όταν έμαθα πως συνολικά προσφέρθηκαν στην φύση 1.382 δέντρα που δεσμεύουν στα επόμενα 5 χρόνια 7.470 Kg διοξειδίου του άνθρακα!

country farms σκυλοτροφές

Μάθε περισσότερα για την country farms στο instagram.com/countryfarmsgreece