Η άνεση Sloggi είναι διαθέσιμη όπου την χρειάζομαι!

Η άνεση Sloggi είναι διαθέσιμη όπου την χρειάζομαι!

Αγαπώ πολύ τα σπορ χειμώνα-καλοκαίρι και πέρα από τα αθλητικά ρούχα, που φροντίζω να είναι άνετα και βολικά, θέλω και τα εσώρουχά μου να μου χαρίζουν την ίδια άνεση και ελευθερία, για να μπορώ να προπονούμαι χωρίς να νιώθω... εγκλωβισμένος μέσα σε αυτά.

Γραφείο, ραντεβού, υποχρεώσεις, αθλητισμός, είμαι όλη μέρα στο τρέξιμο και πραγματικά μου αξίζει να αισθάνομαι -και να είμαι- άνετος, γνωρίζοντας παράλληλα ότι φοράω όμορφα εσώρουχα που μπορούν να με στηρίξουν με κάθε τρόπο, ανά πάσα στιγμή. Τα Sloggi είναι η πρώτη μου επιλογή, αφού όχι για έναν αλλά για πέντε λόγους έχουν γίνει η απαραίτητη καθημερινότητά μου:

  • H άνεση sloggi είναι διαθέσιμη όπου την χρειάζομαι περισσότερο.
  • Ο συνδυασμός από βιολογικό βαμβάκι και LYCRA® μού χαρίζει extra άνεση και τέλεια εφαρμογή.
  • Τα μοντέρνα σχέδια και η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με βοηθούν για να έχω τέλειο στυλ... και εκ των έσω!
  • Αγκαλιάζουν διακριτικά το σώμα μου και δεν χάνουν ποτέ τη φόρμα τους.
  • Με κάνουν να νιώθω όλη μέρα σαν να μη... φοράω τίποτα.

sloggi εσώρουχα

Στην ερώτηση, λοιπόν, “ποιο είναι το εσώρουχο που μπορεί να προσαρμόζεται στις κινήσεις του σώματος αλλά χωρίς συμβιβασμούς μέσα στην καθημερινότητά μου”, εγώ απαντώ ξεκάθαρα πως το βρήκα στα Sloggi, μέσα από μια συλλογή που μου κρατάει ψηλά το ηθικό και δεν αφήνει τίποτα να σε κρατήσει πίσω.

sloggi εσώρουχα

Μη διστάσεις να βγεις έξω, να κινηθείς, να χοροπηδήσεις από χαρά, με τα super εσώρουχα Sloggi, που διαθέτουν άνετα styles, μοντέρνες αποχρώσεις και trendy σχέδια... για wow διάθεση και... wow άνεση όλη μέρα!

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

Website: www.sloggi.com/

Facebook: www.facebook.com/sloggiGreece

Instagram: www.instagram.com/sloggi_greece/

Eshop: www.triumpheshop.gr/