Οι top 5 επιλογές μαλλιών που είναι τάση για την Άνοιξη 2022 - Δεν χρειάζεσαι το κομμωτήριο

Θα φαίνεσαι άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι top 5 επιλογές μαλλιών που είναι τάση για την Άνοιξη 2022 - Δεν χρειάζεσαι το κομμωτήριο

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί προκειμένου να βρείτε διάφορες ιδέες στο διαδίκτυο οι οποίες αναμφίβολα θα σας λύσουν τα χέρια. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε έξυπνες ιδέες στο πως θα μπορούσατε να κάνετε το μαλλί σας χωρίς να χρειαστεί να πάτε στο κομμωτήριο.

Πιο συγκεκριμένα, οι προτάσεις οι οποίες σας έχουμε παρακάτω είναι αρκετά εύκολες για όλες μας καθώς δεν είναι χρονοβόρες, δεν χρειάζεστε πολλά υλικά ενώ μπορείτε από μόνες σας να φτιάξετε το look σας με βάση το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε.

Μάλιστα, υπάρχουν επιλογές για όσες επίσης δεν πολύ ασχολούνται με τα μαλλιά τους. Όπως θα δείτε και εσείς είναι trend για την άνοιξη του 2022 και αναμφίβολα θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ανανεωμένη από ποτέ. Να τονίσουμε πως σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με την λιπαρότητα των μαλλιών σας, έχουμε βρει ένα κόλπο που θα δείχνουν πιο φρέσκα από ποτέ

Οι top 5 προτάσεις για τα μαλλιά σας φέτος την Άνοιξη

Μισή κοτσίδα πάνω: Είναι ταιριαστή για όλους τους τύπους μαλλιών ενώ το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κοκαλάκι!

Μαλλιά - trend 2022

Χαμηλή κοτσίδα: Είτε έχετε μακριά μαλλιά είτε κοντά, για μια χαλαρή ημέρα που δεν έχετε όρεξη να κάνετε πολλά είναι μια ιδανική λύση.

Beauty news 2022

Πλεξούδα: Από την πολύ κιόλας μικρή ηλικία αναμφίβολα όλες έχουμε κάνει μια πλεξούδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε την μια ημέρα να την κάνετε στον εαυτό σας και την επόμενη ακριβώς να έχετε σπαστά μαλλιά χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε την μπουκλιέρα των μαλλιών.

Έξυπνες ιδέες για look μαλλιών

Ψηλή sleek κοτσίδα: Είναι νούμερο ένα τάση για φέτος καθώς θυμίζει περισσότερο ένα μοντελέ ύφος. Με αυτό το στυλ μπορείτε πολύ εύκολα να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ενώ αναμφίβολα θα σας βολέψει εάν τρέχετε από το πρωί έως το βράδυ λόγω υποχρεώσεων.

Sleek ponytail

Χαμηλή sleek αλογουρά: Άλλο ένα look μαλλιών το οποίο είναι Must για φέτος μιας και μπορεί πολύ εύκολα να απογειώσει το στυλ σας. Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ένα χοντρό κοκαλάκι μαλλιών αλλά και κάποια τσιμπιδάκια τα οποία θα τα βάλετε στο τέλος αφού πρώτα έχετε γυρίσει τα μισά μαλλιά γύρω από την αλογοουρά.

Χαμηλή αλογοουρά