Τα μεγαλύτερα fashion trends του καλοκαιριού - Έντονα χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα

Έχουμε εντοπίσει τα μεγαλύτερα fashion trends του φετινού καλοκαιριού, με τα οποία αναμφίβολα θα κλέψεις όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα μεγαλύτερα fashion trends του καλοκαιριού - Έντονα χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα

Το καλοκαίρι είναι ένα βήμα πιο κοντά και γι' αυτό ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας. Έχουμε εντοπίσει τα μεγαλύτερα fashion trends του φετινού καλοκαιριού, με τα οποία αναμφίβολα θα κλέψεις όλα τα βλέμματα. Καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται, τόσο αυξάνεται και η ανάγκη μας να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με νέα, φρέσκα σύνολα που όλοι θα ζηλέψουν.

Ποια είναι λοιπόν τα μεγαλύτερα fashion trends του φετινού καλοκαιριού?

Από την Julie Saropoulos

Πρωτίστως, δεν μπορούν να λείπουν από την ντουλάπα σου τα έντονα χρώματα όπως το φούξια, το πορτοκαλί, το ανοιχτό κίτρινο (lime) και φυσικά το φιστικί και το λιλά. Χρώματα τα οποία αναδεικνύουν τέλεια και το μαύρισμα σου.

Lime Dress

Τα sets σε κουστούμι, αλλά και σε σορτσάκι με μπλούζα είναι μία τάση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη, καθώς πρόκειται για ένα ντύσιμο το οποίο ενώ θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δεν θα μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις, είναι ταυτόχρονα πολύ κομψό και elegant.

Orange set

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, τα μεταξωτά μαντίλια, τα see through γυαλιά, καθώς και τα αξεσουάρ στα μαλλιά, όπως τα hair clips, οι στέκες και τα κλάμερ... ναι καλά άκουσες, τα κλάμερ, είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά και θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση.

Scarf Bella Hadid

Σε γενικές γραμμές, απόλυτη τάση είναι τα ανάλαφρα υφάσματα, όπως για παράδειγμα το λινό, και οι ανάλαφρες γραμμές. Παρ' όλα αυτά τα πλεκτά φορέματα και οι παντελόνες δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου το φετινό καλοκαίρι.

Μην φοβηθείς να να φορέσεις διαφάνειες ή ρούχα τα οποία αποκαλύπτουν κομψά μέρη του σώματος σου.

Foureira

Το total white, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, ειδικά εάν είναι σε συνδυασμό με πολύχρωμα παιχνιδιάρικα κοσμήματα. (Δες εδώ ένα τέλειο λευκό set σε πολύ οικονομική τιμή)

Total white set

Τέλος, μπορείς να φορέσεις άφοβα πολύ ψηλά τακούνια σε έντομα χρώματα. Με τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς θα πετύχεις το τέλειο color blocking που θα μαγνητίσει άντρες και γυναίκες.