Με αυτό το πουκάμισο του HM θα βγεις με τις φίλες σου κατευθείαν μετά τη δουλειά

Έτσι θα σταματήσεις να παίρνεις μαζί σου δεύτερα ρούχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αυτό το πουκάμισο του HM θα βγεις με τις φίλες σου κατευθείαν μετά τη δουλειά

Δεν έχεις χρόνο να επιστρέψεις σπίτι να αλλάξεις μετά τη δουλειά; Φορώντας αυτό το πουκάμισο των H&M θα είσαι έτοιμη να φύγεις και να απολαύσεις το ποτό σου χαλαρή μαζί με τις φίλες σου.

Ξέρουμε καλά ότι είναι πολύ δύσκολο το πρωί να φεύγεις γρήγορα και αγχωμένη ώστε να μην αργήσεις στη δουλειά σου. Συχνά μπορεί να μην προλαβαίνεις ούτε να ετοιμαστείς όπως θες. Πώς να βρεις λοιπόν χρόνο να ετοιμάσεις τα ρούχα σου για τη δουλειά αλλά και το απογευματινό σου ντύσιμο, ειδικά αν δεν είσαι ο τύπος που τα οργανώνεις όλα από την προηγούμενη νύχτα. Εμείς σου έχουμε τη λύση.

Το πουκάμισο αυτό είναι ιδανικό για πρωί αλλά και για το βράδυ. Είναι σατέν ανάλαφρο και σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια. Θα είσαι σικάτη όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μια καλή επιλογή είναι η μαύρη ή λευκή απόχρωση. Εάν όμως θες κάτι διαφορετικό, το ροζ και το μπεζ θα σε βολέψουν επίσης. Μην ξεχνάς όμως ότι είναι σε πολύ καλή τιμή. Μπορείς να πάρεις έτσι και παραπάνω από ένα.

Αυτό είναι το πουκάμισο από των H&M που θα σε κάνει να βγεις αμέσως μετά τη δουλειά

πουκάμισο λευκό H&M

Αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις το λευκό πουκάμισο των H&M;

παντελόνι μαύρο  Η&Μ

Μια απλή επιλογή είναι ένα κομψό μαύρο cigarette trouser.Είναι ψηλόμεσο και γι' αυτό μπορείς να φορέσεις το πουκάμισο ακόμα και μέσα από το παντελόνι με μια ζώνη. Για την απογευματινή σου έξοδο τώρα το μόνο που σου λείπει είναι να προσθέσεις κάποιο αξεσουάρ. Μια ζώνη, ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή μια τσάντα ώμου. Η συγκεκριμένη τσάντα των H&M που σου προτείνουμε είναι μαύρη καπιτονέ, ένα αξεσουάρ αναμφισβήτητα διαχρονικό και φινετσάτο.

TAGS