Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Αγγελόπουλος - Ντορέττα: Ρεζίλι στο γάμο του Τανιμανίδη - Γέλασαν και οι πέτρες! Τι έκαναν... Αποκλειστικό

Όλο το παρασκήνιο...

Αγγελόπουλος - Ντορέττα: Ρεζίλι στο γάμο του Τανιμανίδη - Γέλασαν και οι πέτρες! Τι έκαναν... Αποκλειστικό
Vanda's Blog 09.09.2018 11:32

Κυριακή σήμερα και το Vanda's blog στο Youweekly.gr έχει διάθεση για αποκαλύψεις!

Ρε παιδί μου κάποιοι άνθρωποι ενώ προσπαθούν προς τα έξω να το παίξουν σοβαροί στην πραγματικότητα είναι το εντελώς αντίθετο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Πόσα λεφτά θα πάρει η Σπυροπούλου για το My Style Rocks 2; Κρατηθείτε....

Μιλάω για το Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και να πω ότι δεν έχουν καριέρα; Να πω ότι δεν έχουν δημοσιότητα; Να πω ότι δεν είναι κουκλάκια και οι δύο; Τι να πω!

Δείτε ακόμη: Σώθηκε το Mega; Από που θα συνεχίσει να εκπέμπει;

Ένα ερώτημα έχω είναι λογικό να κάνουν τέτοια σοβαρά καραγκιοζιλίκια στο γάμο του Τανιμανίδη και να ξεφτιλίζονται σε φίλους, συνεργάτες και γνωστούς;

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Για να μη σας κουράζω θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Τι έκαναν αυτοί οι δύο οι άνθρωποι και σχολιάστηκαν αρνητικά από πολλούς καλεσμένους στο γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα;

Προσέξτε σχολιάστηκαν αρνητικά διότι εκμεταλλεύτηκαν ένα τέτοιο γεγονός για την προσωπική τους προβολή. Ήταν η μοναδικοί που έκαναν κάτι τέτοιο μέσα στο γάμο. Τι ακριβώς όμως έκαναν;

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ποιο είναι το κορίτσι που λιποθύμησε στο πρώτο επεισόδιο και τι σχέση έχει με την Φουρέιρα;Αποκλειστικό!

Με ένα περιοδικό ποικίλης ύλης από τα καλά της αγοράς έστησαν ένα φωτογραφικό παπαράτσι προκειμένου να έχουν μέγιστη δημοσιότητα. Κανόνισαν με το φωτογράφο του περιοδικού ένα ραντεβού ότι δήθεν ανέμελα οι δυο τους ,Αγγελόπουλος και Ντορέττα θα πήγαιναν στην παραλία και εκεί εντελώς συμπτωματικά θα τους έβρισκε ο φωτογράφος. Μιλάμε για σχεδιασμό και στρατηγική, όχι αηδίες!

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Το οργάνωσαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των καλεσμένων οι οποίοι βεβαίως είδαν τα αποτελέσματα με τα ίδια τους τα μάτια τις ημέρες που κυκλοφόρησε το περιοδικό.

Δείτε ακόμη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το "μαύρο" παρελθόν της Ελένης Μενεγάκη! Συμπλοκές, κακοποιοί και... φράγκα!

Βέβαια με το περιοδικό πείστηκαν και οι πλέον άπιστοι Θωμάδες. Το γεγονός του στημένου παπαράτσι έγινε γνωστό την ίδια στιγμή που το έκαναν. Ο τόπος που γινόταν ο γάμος ήταν συγκεκριμένος και όλοι κυκλοφορούσαν παντού.

Δείτε ακόμη: "Σ'αγαπώ, ζωή μου!" - Το ερωτικό μήνυμα του Τσιμιτσέλη στην Κατερίνα του!

Υπήρξαν λοιπόν καλεσμένοι οι οποίοι τους είδαν να το στήνουν το θέμα και να συνεννοούνται και με τον φωτογράφο. Και βεβαίως έγινε τεράστιο σούσουρο και χαβαλές. Να φανταστείτε ότι και οι δυο τους και ο Αγγελόπουλος και η Παπαδημητρίου σε πολλές περιπτώσεις κατηγορούν φωτογράφους και περιοδικά ότι δήθεν τους διαλύουν την προσωπική ζωή. Ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι στήνουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του δήθεν, δεν ξέρω, ή αληθινού, έρωτά τους!

Share