Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ant1: Ο Παπαδάκης αυτήν την κοπέλα διάλεξε για αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Ποια είναι η αντικαταστάτρια;

Ant1: Ο Παπαδάκης αυτήν την κοπέλα διάλεξε για αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου!
Vanda's Blog 18.10.2018 11:19

Ποια είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου; Δείτε την!

Η αντικαταστάτρια της Μπάγιας, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είναι η... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκτακτο! Η ανακοίνωση για το μέλλον της στον ΑΝΤ1! (Βίντεο)

H Σάρα Σιαμπλή! Η δημοσιογράφος, που έκανε τα εξωτερικά θέματα στην εκπομπή του Ant1 "Καλοκαίρι Μαζί" και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι η απόλυτη επιλογή του Γιώργου Παπαδάκη μετά την Μπάγια Αντωνοπούλου. Η Σάρα, είναι απόφοιτη της σχολής δημοσιογραφίας του Ant1.

Δείτε ακόμη: Τραγικές ώρες για τη Σμαράγδα Καρύδη! Η είσοδος στο νοσοκομείο και το υγρό στον πνεύμονα!

Παιδί του καναλιού, ένα νέο άτομο, φρέσκο πρόσωπο! Σας το αποκαλύπτουμε εμείς εδώ πρώτοι, στο Vandas blog, εδώ στο Youweekly.gr!

Άλλωστε όλες αυτές τις μέρες, σας λέγαμε όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο γύρω από την αντικαταστάτρια της Μπάγιας Ανωνοπούλου και ότι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες! Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι πανέμορφο που δουλεύει νυχθημερόν στο κανάλι αγόγγυστα και χωρίς να παραπονιέται.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι έτοιμη να αναλάβει τη θέση της Μπάγια Αντωνοπούλου στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Λογικά από την ερχόμενη Δευτέρα θα την δούμε στις οθόνες μας! Καλορίζικη και σιδεροκέφαλη! Δείτε εδώ τι είχαμε γράψει αναλυτικά!

Η όμορφη μελαχρινή Σάρα, είναι ένα δυνατό χαρτί του παρουσιαστή, που αναμένει πολλά για την παρουσίαση και την πλούσια θεματολογία της!

Share