Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: 'Ετσι "πέταξε" έξω τον... πρώην! Η κίνηση που δεν έμαθε κανείς!

Τον "έσβησε" μια και έξω!

Ελένη Μενεγάκη: 'Ετσι
Vanda's Blog 29.12.2018 13:12

Έτσι είναι.... οι μεγάλες φιλίες και οι μεγάλοι έρωτες τελειώνουν μια και έξω!

Θα μου πείτε γιατί το λέω τώρα αυτό; Μα εδώ στο Vanda's.blog, τα λέμε όλα και πως θα μπορούσα να σας κρύψω αυτό που έμαθα, αυτό που μου είπανε δικοί μου άνθρωποι; Διαβάστε παρακάτω...

Η αλήθεια είναι μια, η Ελένη Μενεγάκη, "πέταξε" έξω τον πρώην... συνεργάτη της και μάλιστα, φίλο, αδελφό και κουμπάρο! Ναι, ναι καλά διαβάζετε και καλά πάει το μυαλό σας εκεί...

Δείτε ακόμη: Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Πήραν τα... βουνά και χαρίζουν απίστευτο γέλιο! (βίντεο)

Έχουμε πει πολλές φορές, οτι η ξανθιά παρουσιάστρια, δεν "ρίχνει" ούτε το βλέμμα της στον Γρηγόρη Γκουντάρα και φυσικά είναι σαν ξένοι στον ίδιο διάδρομο του καναλιού! Εδώ σου λέει, κυκλοφορούν στον Alpha και δεν κοιτάζονται! Ούτε για τα τυπικά...ούτε για ένα καλημέρα... συναδελφικό έστω!

Πάμε όμως τώρα στο ζουμί! Πολλά χρόνια φιλίας και το σημαντικότερο.... κουμπαριάς έχουν πλέον πεταχτεί στον κάδο των αχρήστων, έτσι απλά! Μια που χωρίστηκαν οι δρόμοι τους, βγάζοντας τον Γρηγόρη εκτός πάνελ, μια που εκείνος πήγε στην Ελένη Τσολάκη!

Δείτε ακόμη: Ατύχημα για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή!

Θα μου πεις τι φταίει και αυτός; Να μείνει χωρίς δουλειά; Όχι βέβαια και καλά έκανε... τι να καθόταν να περιμένει τα ψίχουλα της Ελένης; Εκείνη ήθελε αλλαγές στο πάνελ για να ανεβάσει τα νούμερα, να κρατήσει τη δουλίτσα της και εκείνη, θεώρησε, πως την εμπόδιζε!

"Δεν του στάθηκε λένε, όπως έπρεπε", πηγές αναφέρουν από το κοντινό περιβάλλον του παρουσιαστή! Η αλήθεια όμως είναι πως εκείνος στάθηκε κύριος και δεν την κατηγόρησε ποτέ! Δείτε τι είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: "

«Η λήξη της συνεργασίας μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν απόλυτα κοινή συναινέσει και κάτι που έπρεπε να γίνει. Σε αυτό το σημείο θέλω να την ευχαριστήσω, διότι αυτά τα δεκαέξι χρόνια ήμασταν ΜΑΖΙ, με κεφαλαία γράμματα. Και το “μαζί” δεν ήταν μόνο τηλεοπτικά και επαγγελματικά, κάτι που για μένα ήταν και το πιο σημαντικό. Μπορεί να είναι λάθος, αλλά σκέφτομαι πρώτα σε ανθρώπινο επίπεδο και μετά σε επαγγελματικό. Δεν μπορώ να βγάλω απέξω το συναίσθημά μου και δεν είμαι ένας κυνικός επαγγελματίας. Ήταν οικογένειά μου. Ήταν η πρώτη που μάθαινε τα πάντα για τη ζωή μου. Τα μοιραζόμασταν όλα».

«Στις καρδιές και των δύο πιστεύω πως υπάρχει. Η Ελένη ξέρει πως σε οτιδήποτε κι αν με χρειαστεί, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα είμαι εκεί. Η καθημερινότητα, όμως, είναι αμείλικτη. Εδώ έχω χαθεί με τους κολλητούς μου. Επίσης, με δυο αγόρια στο σπίτι και με τόσες υποχρεώσεις ο χρόνος είναι ελάχιστος».

«Δεν έχουμε μιλήσει με την Ελένη, αλλά θα βρεθούμε. Εξάλλου, τόσο τα γραφεία των εκπομπών όσο και τα παλτό είναι δίπλα δίπλα. Πιστεύω πως θα μου πει τη γνώμη της. Επίσης, η εκπομπή μας θα ξεκινάει αμέσως μετά τη δική της. Είναι ωραία να παίρνεις σκυτάλη από τη Νο1 παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Νομίζω πως η Ελένη θα διατηρήσει αυτή την πρωτιά για πολλά πολλά χρόνια ακόμη».

Πάμε όμως τώρα στο θέμα που σας έχω προαναγγείλει και ξέρω πως περιμένετε! Οι δυο τους, δεν είναι πλέον φίλοι στο Instagram! Έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον! Εμάς κάναμε την έρευνά μας και είδαμε πως ισχύει... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΙ!

Έτσι, επιβεβαιώνουν όσα ακούγονται περί κακών σχέσων, αλλά ποτέ δεν έμαθε κανείς ωστόσο, πότε ακριβώς έγινε αυτό!

Σαν ξένοι, λοιπόν, δύο πρώην φίλοι και... κουμπάροι! Δεν θέλουν καμία επαφή, κανένα κοινό σημείο αναφοράς! Και κάπως έτσι... φίλοι και εχθροί γίνονται πλέον ένα!

Share