Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πως ο Αντζούν κατέστρεψε τον ΣΚΑΙ;

Η αλήθεια είναι σκληρή...

Πως ο Αντζούν κατέστρεψε τον ΣΚΑΙ;
Vanda's Blog 13.01.2019 12:45

Λοιπόν θέλω σήμερα όλοι να με διαβάσετε πολύ προσεκτικά! Θέλω να με διαβάσετε πολύ προσεκτικά, γιατί το ρεπορτάζ μου θα σπάσει κόκκαλα!

Θυμάστε που πριν από καιρό, μέσα από το Vanda's blog εδώ στο youweekly.gr, σας είχαμε αποκαλύψει πόσα λεφτά βγάζει ο Τούρκος από το ριάλιτι επιβίωσης "Survivor", πόσα λεφτά βγάζει ο ΣΚΑΙ και γιατί πλέον Διευθυντικά στελέχη του καναλιού του Φαλήρου έχουν απασφαλίσει και τα χώνουν ευθέως στον Tούρκο παράγωγο; Διαβάστε παρακάτω...

Κρατηθείτε! Πόσα λεφτά έβγαλε πέρσι από το survivor ο Τούρκος Ατζούν; 9 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσά λεφτά έβγαλε ο ΣΚΑΙ από το survivor; Ούτε ένα ευρώ...

Μωρέ όπως σας το γράφω. Πού το έμαθα; Είναι απλό από τους ισολογισμούς των δύο επιχειρήσεων! Αποκαλύπτω λοιπόν και την πηγή μου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ισολογισμό της εταιρείας του Τούρκου παραγωγού τα κέρδη από το survivor στην Ελλάδα είναι 9 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον ισολογισμό του ΣΚΑΙ το απόλυτο μηδέν!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η πιο σικάτη εμφάνιση ever! Η φωτογραφία θα σας αφήσει... άφωνους!

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι τα συμβόλαια που έχει υπογράψει ο ΣΚΑΙ και είναι απολύτως δεσμευτικά είναι τέτοια και με τέτοιους όρους που ο Τούρκος παραγωγός τους παίρνει για πλάκα και τα σώβρακα!

Με το συμπάθειο αλλά έτσι είναι. Όταν ο άλλος βγάζει ένα φορτηγό λεφτά και εσύ τίποτα σου έχει πάρει και τα σώβρακα!

Έχουν υπογραφεί στα συμβόλαια δεσμευτικού όροι, για τα νούμερα τηλεθέασης, για τα διαφημιστικά προγράμματα, για το πόσο θα κοστίσει το κάθε επεισόδιο και πάει λέγοντας.

Ο Τούρκος παραγωγός ήταν τόσο σίγουρος για την επιτυχία του survivor στην Ελλάδα, που έπαιξε τους υπεύθυνους του καναλιού με τα νούμερα τηλεθεάσεως!

Έτσι και έκανε το Survivor ψηλά νούμερα τηλεθέασης ο Τούρκος παραγωγός θα λάμβανε γη και ύδωρ από τον ΣΚΑΙ! Ποιός θα πίστευε τότε την περίοδο της κρίσεως ότι το Survivor θα έκανε 40,50%; κανένας ούτε καν στο Σκάι το πιστεύανε γι’ αυτό και υπέγραψαν αυτά τα δεσμευτικά συμβόλαια.

Δείτε ακόμη: Ένα χρόνο άντεξε η σχέση τους! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μόλις χώρισε...

Αυτά λέγαμε και τότε και σήμερα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Σε όσα με λύπη παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, για τις απολύσεις 12 δημοσιογράφων που έκανε ο ΣΚΑΙ, προκειμένου να μαζέψει... ότι μπορεί! Δεν υπάρχουν έσοδα σου λέει, ο Τούρκος τους ρούφηξε το αίμα!

Οι μαζικές απολύσεις του καναλιού, έχουν φέρει το απόλυτο χάος και όχι άδικα!

Όπως αποφασίστηκε, οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ θα κάνουν στάση εργασίας από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 και απεργία από τις 12:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (15.01.2019).

Τη Δευτέρα θα γίνει νέα γενική συνέλευση για να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι τη στάση τους.

Κάπως έτσι πλουτίζει ο Αντζούν και μένουν στο δρόμοι οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΙ!

TAGS
Share