Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Σφαγή με τις διαφημιστικές - Παρασκήνιο!

Όλο το παρασκήνιο από την Vanda!

ΣΚΑΙ: Σφαγή με τις διαφημιστικές - Παρασκήνιο!
Vanda's Blog 07.02.2019 08:13

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά! Σαν να μην έφτανε δηλαδή η κατρακύλα του Survivor Ελλάδα - Τουρκία στα νούμερα τηλεθέασης (14,5 στο γενικό σύνολο)και του «Survivor Panorama » στα αρνητικά ρεκόρ τηλεθέασης 2 ετών (4,5 Γενικό σύνολο) ήρθαν και οι διαφημιστικές μαζί με τις χορηγίες για να αποτελειώσουν το έργο! (Δείτε εδώ και εδώ τα σχετικά θέματα τηλεθέασης)

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες που θα διαβάσετε φυσικά μόνο στο blog μου Vanda's και στο Youweekly.gr έχουμε κύμα φυγής διαφημιστών και χορηγών από το Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Διαβάστε παρακάτω...

Και τώρα ετοιμαστείτε να διαβάσετε το ζουμί του ρεπορτάζ... ελάτε να μπούμε στα βαθιά της είδησης. Όλο το προηγούμενο διάστημα που το Survivor Ελλάδα - Τουρκία έκανε τρελά νούμερα, ιδιαίτερα την πρώτη χρονιά, οι χορηγίες μέσα στο παιχνίδι φτάνανε στις 20.000 € μόνο για μία εμφάνιση.

Δείτε ακόμη: Master Chef: Οι καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο χτες! Όλα τα hightlights... (Βίντεο)

Αυτά εσείς που βλέπετε δηλαδή κάτι τυρόπιτες, πίτσες, αναψυκτικά, νερά όλα αυτά ήταν 20.000 € η κάθε εμφάνιση και μάλιστα τα χρήματα ήταν ακατέβατα. Δεν υπήρχε κανένα παζάρι. Και μάλιστα οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor Ελλάδα - Τουρκία είχαν και ένα ύφος του τύπου «άμα θέλεις άμα δεν θέλεις υπάρχουν κι άλλοι».

Στη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού οι τιμές πέσανε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να κινδυνεύουν τα έσοδα άλλωστε όπως σας έχω αποκαλύψει ο Τούρκος καναλάρχης έχει κερδοφορία από τα σόου που παίζουνε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ 9 εκατομμύρια € μόνο για πέρσι! (Δείτε εδώ το σχετικό θέμα)

Έλα όμως που η ζωή κάνει κύκλους! Τώρα που τα νούμερα είναι χαμηλότερα από τον ανταγωνισμό και σαφέστατα χαμηλότερα ακόμη και από τις χειρότερες προσδοκίες του ΣΚΑΙ τα πράγματα άλλαξαν.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα hightlights του χθεσινού επεισοδίου! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα μου αποκαλύπτουν άνθρωποι της αγοράς ότι μαζικά διαφημιστικές εταιρείες και πελάτες απομακρύνονται από το προϊόν Survivor Ελλάδα - Τουρκία γιατί πολύ απλά όχι μόνο κάνει χαμηλά νούμερα αλλά δεν θέλουν να ταυτίσουν και το προϊόν τους με ένα ριάλιτι επιβίωσης που έχει και εθνικά χαρακτηριστικά!

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα έσοδα του ριάλιτι επιβίωσης να πέφτουν ραγδαία. Και μιλάμε για μία παραγωγή στην οποία δουλεύουν πάνω από 200 άνθρωποι. Είναι μία παραγωγή που όταν θα σε βάλει μέσα θα σε βάλει μέσα με τεράστια ποσά. Βεβαίως το πρώτο gap της ιστορίας αυτής ο ΣΚΑΙ το ζει στο πετσί του καθώς τις τελευταίες ημέρες το κανάλι βρέθηκε από την πρώτη θέση της τηλεθέασης στην τρίτη και όσο περνάει ο καιρός κινδυνεύει να χάσει και από το Star και να περάσει στην τέταρτη θέση. Όπως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα στο Φάληρο έχουνε λίγο μαυρίσει!

Μαζεύονται σύννεφα και όπου νά'ναι θα σκάσει και η καταιγίδα!

TAGS
Share