Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ALPHA: Με το ένα πόδι έξω από το κανάλι γνωστή παρουσιάστρια! Θα έχουμε αποχώρηση βόμβα...

Και όχι δεν είναι η Τσολάκη! Το κανάλι ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα...

ALPHA: Με το ένα πόδι έξω από το κανάλι γνωστή παρουσιάστρια! Θα έχουμε αποχώρηση βόμβα...
Vanda's Blog 19.02.2019 09:11

Με το ένα πόδι έξω από το κανάλι ALPHA, βρίσκεται γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog.

Η εκπομπή της πάει από το κακό στο χειρότερο και τα μονοψήφια νούμερα που σημειώνει έχουν αρχίσει να προκαλούν πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του καναλιού, οι οποίοι της έχουν χτυπήσει κουδουνάκι κινδύνου εδώ και αρκετό καιρό αλλά της δίνουν ευκαιρίες γιατί πιστεύουν πως μπορεί να αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog η θέση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου αρχίζει και τρέμει. Μπορεί στην έναρξη της εκπομπής και τον πρώτο καιρό να σημείωνε αρκετά καλά ποσοστά τηλεθέασης και το κανάλι να έδινε συγχαρητήρια στην ηθοποιό που αποφάσισε να επιστρέψει από την Αμερική για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα εδώ αλλά πλέον το κλίμα μεταξύ αυτής και του καναλιού είναι λίγο βαρύ.

Τελειωτικό χτύπημα, μάλιστα, ήταν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το βράδυ της Κυριακής! Δυστυχώς έκανε μονοψήφια νούμερα στον Alpha 11,8 7,5 11,4 8,7 7,1 8,6 8,5 10,2 11,0 8,9 8,1 10,0 9,2 τα οποία θεωρήθηκα απαράδεκτα!

Μπορεί απέναντί της να παίζει το Survivor αλλά για κανένα λόγο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό σαν δικαιολογία καθώς και το ριάλιτι του ΣΚΑΙ φέτος δεν έχει τόσο υψηλά νούμερα όσο κάποτε.

Για να ολοκληρώσω λοιπόν το ρεπορτάζ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, πριν λίγες ημέρες στον ALPHA είχε γίνει ένα μίτινγκ με τους ιθύνοντες και την Τριανταφυλλίδου να προσπαθούν να βρουν τρόπο να ανεβάσουν τα νούμερα της μαγειρικής εκπομπής.

Επίσης, της έγινε μια μικρή επίπληξη επειδή η ίδια δεν προμοτάρει σχεδόν καθόλου το σόου που παρουσιάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και ειδικά στο instagram που είναι αρκετά ενεργή! Της έδωσαν λοιπόν μια τελευταία ευκαιρία και της είπαν πως αν δεν τα καταφέρει η πόρτα του Bake off Greece θα κλείσει αλλά όχι η πόρτα του ALPHA.

Ξέρουν τις δυνατότητες της και την θέλουν, να την αξιοποιήσουν σε ένα πιο ψυχαγωγικό project το οποίο θα ραφτεί αποκλειστικά στα μέτρα της! Για να δούμε...

TAGS
Share